sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Moi taas!

Terve taas pitkästä aikaa. Me ollaan eletty vähän semmoista hiljaiseloa viime viikot, kun se pakkanen pysytteli melkein kolme viikkoa siinä -30° asteessa. Vähän me jo ehdittiin hermostuakin, että eikö se sää muutu millään lauhemmaksi.

Tänään sitten pakkasta oli vain -4°C ja eiköhän me lähdetty keokätköilemään. Semmoinen hyöty noista pakkasista oli, että se jäädytti rantavedet kestäviksi. Niinpä noilla saarikätköillä on melkein ruuhkaa. Meidänkin emäntä lokkasi itselleen ensimmäisen saarilöydön.
Hugolla oli semmoinen vauhti päällä, että sen takkikin aukesi. Ja tulomatkalla meiltä kastui tassut, kun me päätetiin mennä vähän eri paikasta ku isäntäväki. Ja tuosta kuvastakin näkee, että sinne kätkölle johdatti tosi selvä polku. Ei tarvittu edes gepsiä.Oululaiset sannoo, että raha haisee. Meistä se raha haisee kuitenkin pahalta.   


10 kommenttia:

 1. Ee haese kuulema hyvältä äetinkää mielestä se Oolun raha :) Mutta ompa teellä ollunna mukavata ku ootta suanna jiällä männä vipottee. Eepä ihme ettee oo takkikkaa kiini pysynnä:)Onse vuan hyvä asija että tuo pakkanen laahtu. Ee ennee tarvita tuommosija lukemija tälle talavelle. Vähä ku rapsaattas tuota lunta lissee ni jopa oes hyvä se.Mukavija kätköelyreessuja teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän se raha ennää niin pahalle haise ku joskus kolomekymmentä vuotta sitten. Jottain hyötyä on luonnonsuojelustakin. Mutta kyllä se tuossa tehtaan saastepilven alla haisi. Se haju tulee tuosta "ohuemmasta" savusta.

   Poista
 2. Meidän äippä on samaa mieltä teidän kanssa tuosta rahan hajusta. Mutta ilmankos sitä onkin sillä aina niin vähän. Taitaa haista laukussakin.
  Mukavaa teilläkin on ollut tuo ulkoilu, paljon täälläkin pääsi ulkoilemaan viikonloppuna kun kelit oli niin mainiot. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti enää ei mene kovin pakkasille. Semmoinen alle -10°C olisi parasta. Mieluiten -2°C.

   Poista
 3. Hiansto keokätkeilitte ja reippailitte. Eiks ollukin erikivaa päästä pitkästä aikaa jolkutteleen! Reipasta menoo teijän porukalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäällä on niin vänkää juosta, varsinkaan kun ei ollut lunta haitoille asti. Ja sieltä löytyi muidenkin keokoirien posteja! Samoin teille reipasta menoa!

   Poista
 4. Teillä on muuten hienot viitat!
  Raha haisee muuallakin kuin Oulussa, ainakin Imatralla ja Kotkassa. Oulu on kyllä kiva kaupunki, ei haittaa vaikka pienet rahapilvet joskus leijailisi ja tuoksuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me muuten pistettiin meidän kuvat Mustin ja Mirrin sivuille nuo takit päällä. Ku siellä oli joku kilpailu... No, meillä ei kuulemma ole koskaan ollut hyvä arpaonni.

   Poista
 5. Onpas teillä ollut kylmää, ja pitkään! Onneksi lauhtuu, niin pääsette tekin kirmaamaan taas pihalle. Kunhan nyt ei ihan loskakeleiksi muuttuis sentään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meille ei ole luvattu loskaa. Pikkuisen vaan uutta lunta. Toivottavasti päästään uudelleenkin jäälle.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!