tiistai 5. tammikuuta 2016

Pakkaspäivän puuhaa

Me ei pakkasella pihalla viihdytä. Pakkaspäivien tekemiset on aika vähissä. Niitä on mm. ikkunasta ulos katselu isännän sylistä.


Elvis: Ai, meinaatko säkin mahtua tähän? Mä olin kyllä tassä eka. Me on katseltu jo monta vuotta ennen sua aina aamuisin tästä ohikulkevia ihmisiä ja koiria.


Elvis: Huoh..., no tule sitten. 

Pakkaspäivänä voi myös kisata vetolelulla. Tässä mielessä tuommoinen pikkuveli on mukava. Siitä on jo aika paljon vastusta mulle.Eli tätä jatkuu nyt varmaan muutaman päivän. Ihan vaan pikkukeikalla käydään pihalla.


10 kommenttia:

 1. Kyllä seon mukavata tuommonen oma veljmies, on aena kaverj joka hommaan :)Minun pittää tiälä ite ihteenj viihyttee ku ee ulukonakkaa tarkene.Eekä äet kuulema kokoaekoo jaksa sikkoo taekka muuta rojuva mulle viskellä.Ee nämä kovemmat pakkaset ehken kaavvan kestä ja sittä piäsöö kunnolla pihalle.Mukavata Loppijjaesta teelle, kamut!:)

  VastaaPoista
 2. Meillä pallonheitto sisällä mulle loppui kuin seinään, kun tuo Hugo tuli meille. Vain ulkona isäntäväki heittelee meille palloa. Mutta pakkaset kuuluu Suomen talveen. Kyllä se siitä lauhtuu. Ainakin Vappuun mennessä. Hyvät Loppijaiset myös sulle!

  VastaaPoista
 3. Myrsky: Joo, teilkin on silleen, että nuarempi jyrää ja omii kaikki? Pallopelejä harraastetaan pihalla, jotain pehmolelkkua heitellään hillitysti sisällä. Köllötellään ja ootellaan pakkasten lauhtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo Hugo osaa puolensa pitää. Aina tukkimassa joka paikkaan. Elvis sentään viihtyy joskus itsekseenkin.

   Poista
 4. Jos pakkaset jatkuvat, niin lihomista voi tapahtua. Pitkät lenkit ja ulkona telmisemiset jäävät pois, mutta muonaa saadaan ehkä sama määrä. No, talvella tarvitaankin rasvaa ja vararavintoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup. Sitten pitää lauhemmilla keleillä juosta vähän enemmän :)

   Poista
 5. Veljespaini sisätiloissa on varmaan hyvä ajanviete pakkaskeleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljespaini ja siihen liitetty murina kantaa koko talon yli. Ei kuulemma tahdo tv:n uutisiakaan kuulla...

   Poista
 6. Kamu on kyllä kätevä, kun ulkoilutouhut pitää jättää kylmyyden takia vähemmälle. Me ollaan nti Kattisen kanssa hepuloitu aika paljon viime päivinä. Ja sit päikkäreitä oon nukkunu kans paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sä tuut toimeen myös nti Kattisen kanssa. Me ei olle koskaan päästy ko. lajiin tutustumaan lähemmin.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!