lauantai 9. tammikuuta 2016

-30°C

Tiiättekö mitä? Kun mittarissa on pakkasta -30°C, se on aivan liikaa ainakin bostoneille. Ja ihmisille. Ei auta vaatetus eikä tossut. Kun se kylmä pakkasilma lamaannuttaa hengityksenkin. Niin bostoneilta kuin ihmisiltäkin. Ollaan käyty pihalla vaan just sen verran kuin on ollut pakko. Ja Hugo ei ole käynyt sitäkään. Löytyi kakka sisältä...

Nyt pakkasmittari näyttää onneksi "vain" -19°C.

Ollaanko muututtu mäyriäiseksi? No ei vaiskaan. Kuvasta löytyy kaksi bostonia. Lenssuisen isännän vierestä.


10 kommenttia:

 1. Voi pojat pojat mitä pakkasia, teillä on nyt hyvä tilaisuus korvata ulkoiluun käytettävä aika isäntäväen lämmitämiseen ja parantamiseen.
  Kiva kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta pikku hiljaa kaivataan myös liikuntaa. Kunnon lenkki olisi poikaa niin ku teillä....

   Poista
 2. Eeku vuan isäntätä parantammaan sillä lähihoejjolla!Ja siinähän sitä itehhii pysssyy lämpimänä. Voes kyllä hyvinnii luulla etton semmonen pitempirunkonen kaverj sielä peetteen alla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä huomenissa päästään keokätkeilemään... Emäntä ratkaisi yhen mysteerin. Mutta sitähän tämä Suomen talvi on. Pakkasta. Ja kohta sitten kevättä...

   Poista
 3. Kun pakkaseen lisätään vielä viima niin eihän ulkona pärjää Erkkikään saati sitten pienet bostonit. Kyllä teidän tehtävä on nyt hoitaa isäntä kuntoon, jospas mamma olisi hieman suopea muutaman kikkaran löytymiseen sisältä, eihän luonnonvoimille voi mitään ;) pelottaakin se pakkasen pauke.Lämpenemistä odotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se kikkara oli semmoinen kiinteä, oli helppo kerätä....

   Poista
 4. Hih hih, bostonmäyriäinen, olis kyllä mahtava koirarotu. Pärjäilkäähän pakkasista huolimatta ja paranemista isännälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään päästään jo kunnon lenkuralle! Vain -10°C.

   Poista
 5. HRR..! Peiton alla on hyvä olla näillä pakkasilla! Hyvää lenkuraa ilman lauhduttua T:Lähiölenkkeilijä uuden työnsä puolesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meitä alkoi uteluttamaan? Postiljooni tuli vain mieleen...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!