keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Onni on...

...oma puruluu


Mehän ei olla kamalasti puruluita purtu. Silloin kun Hugo oli pikkuinen, meillä tuli aina kamala riita niistä. Emäntä päätti ostaa meille piiiiiitkästä aikaa puruluut. Ja mehän viihdyttiin kumpainenkin oman puruluun parissa pitkään. Meillä ei ole ollut noin rauhallista muulloin kuin silloin ku me nukutaan.



...uusi sohva

Emäntä järjesteli vähän työhuonettaan ja sinne ostettiin uusi sohva. Iivaria mukaellen nuorta emäntää ja nuorta isäntää varten. Toki siellä saa muutkin vieraat yöpyä. Se on kätevää, kun se sohva on siinä emännän lähellä, kun se tekee töitä ja me voidaan olla siinä lähellä.



...puuha arkipäivänä

Tässä muutamana päivänä me päätettiin, että käytävän matto näyttää vähän tylsältä. Joten me vähän tuunattiin sitä. Me hapsutettiin siitä koko toinen sivu. Ihan helposti saatiin irrotettua kolme metriä reunanauhaa. Eiks tullutkin kiva? Ja ihan siisti. Ylimmäisessä kuvassa näkyy sitä alkuperäistä tylsää reunanauhaa...


8 kommenttia:

  1. Täävvellisesti sammoo mieltä nuista onnenaeheista! Sohva on kyllä tosj hieno. Ja ihanku tehty justiisa teelle :)Ja tuunattu matto on kommee.Nii on tarkasti tehtyvä työtä:)
    Ja immeesten onni on ehottomasti koera, ja tuplaonni on kaks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ollaankin emännän tuplaonni, vaikka emäntä sanoikin isännälle, että se alkaa itkemään, jos me taas huomenna keksitään jotain "jännää"...

      Poista
  2. Hieno sohva ja tarpeeksi tilaa teille ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti työhuone on suljettu päivisin... Tosi Hugo voi joskus keksiä hypätä ovenripaan.

      Poista
  3. Oottepa olleetkin puuhakkaita ja aikaansaapiva, kuomat. Tuunauksista harvon tulee kiitosta? Tolla soffalla saatte makosia unia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei meitä kyllä paljoa silitelty ja rapsuteltu tuon jälkeen. Vaikka kaikkemme yritettiin, että emäntä ilahtuisi.

      Poista
  4. Kyllä teillä on pitänyt pojat kiirettä (ainakin tuon maton kanssa). Mutta se näyttää kyllä ihan hyvältä. Tuollainen sohva pitäisi olla joka koiralla siinä ihmisten lähellä, että muistavat rapsutella aina välillä. Ja nuo luut on kyllä hyviä. t. Eka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, puruluita pitää ostaa lisää. Nyt Elviksen luu löytyi kaapista ja oli lujempaa tekoa kuin Hugon uusi. Hugo teki puruluusta lopun, Elvis sai vain vähän jältettyä omaansa lötköksi.

      Poista

Komentteja on aina mukava saada!