torstai 4. helmikuuta 2016

Huonot kaupat

Kun meidän emäntä kävi täydentämässä meidän ruokavarastoja, se osti meille samalla uuden lelkun. Se ajatteli, että se on vähintään pulldogin kestävä. Arvatkaa oliko? No ei. Parissa tunnissa me saatiin se vedettyä hajalle. 


Se on tuommoinen pötkylä, joka molemmissa päissä oli nejä vetolärpäkettä. Meillä ei oo kuvaa siitä ehjänä, mutta yksi veto-osa siinä on vielä kiinni. 


Sen ehkä voi vielä ehjätä, mutta meillä ei taida olla karhunlankaa. Eikä se kyllä sittenkään taitasi meillä kestää. Nuo veto-osat olisi pitänyt sijoittaa koko pituudeltaan sinne pötkylän sisälle ja päät näkyviin, eikä vain ommella niitä  heppoisesti siihen päähän. Kyllä on taas tämänkin lelun suunnittelija ihan amattitaidoton.


No, me ollaan kyllä sitten vedelty keskenämme myös noita punaisia veto-osia. Tälle lelulle pisteet 1/5.


11 kommenttia:

 1. On teillä pikkuisilla vahvat leuat mutta sehän ei ole teidän vaan pötkylän vika jollei kestä :)
  Mukavaa silti näyttää olevan risankin pötkylän kanssaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joop. Mehän saadaan kisa aikaiseksi vaikka millä vermeillä!

   Poista
 2. Ne ee nuo lelujen suunnittelijat oo koeroo nähneetkää. Sanomminä. Monta harhaostosta on tullunna tännehhii. Niitä muka kestävijä. Vuan onneks sitä repaleennii kansa voepi lystijä pittee ja kilivavvettoo:) Oespa se kyllä mukava nähä joskus semmonen lelu joka kestää leekkijähhii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Umpikumista jääkiekkolätkää me ei olla vielä testattu. Kestäiköhän se?

   Poista
 3. Ei ole lelusuunnittelijat onnistuneet ikinä saamaan pitkäikäisiä koiranleluja. Mutta kuulkaa IKEAn pehmolelut kestävät. Mulla on niitä jo monta ja niitä retuutetaan ja vedetään, mutta hyvin toimivat. Ihania juttuja äippä on sieltä mulle löytänyt! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lähin Ikea on Haaparannalla. Nyt vaan ei uskalleta lähteä sinne, kun tullitarkastukset on aika tarkkoja. Ja kun meillä ei ole vielä lemmikkieläinpassia. Se on joku rokote-juttu, että Ruotsista ei pääse takaisin Suomeen, jos ei ole todistetta jostain rokotuksesta mukana. Ei viitsitä otta riskiä.

   Poista
  2. Saahan niitä pojat netistä!!! Ne on halpoja ja hyviä. Kannattaa kertoa kotiväelle! t. Eka
   ps. Älkää vaan lähtekö sinne Ruottiin jos ette pääse takaisin. Pitää olla tarkkana.

   Poista
 4. Elviksen ja Hugon kestäviä lelkkuja taitaa illa harvassa. Mutta hupia taisi olla koko rahan edestä, joten hankinta oli onnistunut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla "raadolla" ja sen osillakin voi vielä kisailla. Ei mennyt kaikki raha hukkaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Todella. Surmeista surmin. Ne heikot ompeleet oli piilotettu sinne pään sisään ja ei niitä oikein voinut siellä kaupassa kaivella ja tutkia. Emantä huomasi vasta kotona, kun ensimmäinen lärpäke oli irroitettu.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!