sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Missä kesä?

Elvis ja Hugo: Meidän porukoilla alkoi nyt kesäloma! Joten tiedossa on paljon yhdessäoloa ja puuhastelua. Mutta yksi asia puuttuu -kesä. Nytkin on lämmintä ihan +10°C. Viime viikolla luvattiin tänne hellettä, mutta totaalisen pieleen meni sääennustajilta se ennustus.

Ja meidän paras hoitaja, emännän tytärkin muutti sinne Epsanjaan. Taivas sataa tuhertaa vettä vähän niinku meidän emäntä, kun me saateltiin Tytär lentokentälle.

Hugo sylihoidossa
Mutta tästähän tämä elämä ei voi kuin parantua. Huomenna lähdetään mökille ja tullaan takaisin kaupunkiin sitten kun huvittaa!

8 kommenttia:

 1. Ei ihme jos itku tuli veljeksilläkin kun yksi syli vähemmän toistaiseksi.
  Kiva lomaa ja mökkeilyä ! Kuvia odotollessa :)
  Tmäkin porukka lähtee ensi viikonloppuna mökin rauhaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin lähetään just nyt sinne mökille. Luultavasti tullaan kuitenkin melko pian takaisin, koska on luvattu niin kurjaa säätä... Mutta hyvää mökkeilyä (ja vapaana kirmaamista) sinullekin.

   Poista
 2. Ohan se äetillä ikävä. Ku laps nuin kaavvas lähtöö. Ja teellähhii.
  Vuan siitä se elo asettuu. Pikkuhilijjoo.
  Toevommukkaa teellä oes sielä hyvät mökki-ilimat. Eeköpään tuo tuosta siä lämpijä että iliman takkija kuitennii tarettaan :)
  Mukavata mökkeelyvä teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaisesti tultiin pois. Oli taas niin kaamea tuuli, että ulkohommista ei emännällä tullut mitään. Me kyllä viihdyttiin ulkona. Onneksi matkaa sinne ei oo ku jotain 100 km...

   Poista
 3. Oikein hyvää lomaa ja mukavia mökkipäiviä! Toivottavasti kelit lämpiää.... t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, viileä tuo sääennuste vaan lupaa. Taas koko viikoksi...

   Poista
 4. No ei oo kesää näkyny täälläkään. Ei ihme, että teiän hoitaja muutti Epsanjaan, siellä on varmasti lämmintä! Mut mökilläkin on varmasti kivaa, varokaa vaan punkeroisia ja kyykäärmeitä. Kesää odotellessa pitää vaan köllötellä sadesuojassa ja syödä hyvin, että jaksaa sit ulkoilla, kun hyvät kelit saapuua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän mökillä ei oo nähty kumpiakaan, kyykäärmeitä tai punkkeja. Tosin kyitä on siinä lähistöllä ja nykyaikana punkitkin on kovia leviämään, joten ollaan varovaisia. Hyvää kesän jatkoa sinullekin!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!