keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Lääkärissä

Elvis ja Hugo: Tämä viikko on tosi mukava viikko. Meillä nimittäin asuu emännän Tytär tämän viikon, "nuor emäntä", niinku Iivari sanoisi. Se nimittäin muuttaa johonkin lämpimään maahan, olikohan se joku Epsanja, ja nyt sen asuntoa on tyhjennetty ja siivottu. Me vakoillaan koko ajan, että milloin Tytär esim. herää ja mennään heti pussailemaan sitä. Ja kun Tytär töissä ja emäntä tietokoneella, me nukutaan sen sängyssä :) Kun se nimittäin on majoittuneena emännän työhuoneeseen.

Eilen oli Elviksen 5-vuotis neuvola. Emäntä oli saada slaagin. Elvis painoi 9,1kg!!! Siis viisi vuotta paino on pysynyt siinä 8,7 kg:ssa, mutta nyt se oli pomsahtanut yli yhdeksän kilon. Emäntä ja eläinlääkäri pohtivat asiaa. Siihen on varmasti vaikuttanut se, että nyt Elvis syö kaikki ateriat, koska on ns. kilpailuasetelma. Ennenhän Elvis saattoi jättää omasta halustaan aterioita väliin. Nykyään syödään ensin vimmatusti omaa ruokaa ja loppuvaiheessa vielä vaihdetaan ruokakuppeja. Pentunappuloissa on kuulemma paljon kaloreita. Mutta ei eläinlääkärin eikä emännänkään mielestä Elvis näytä lihavalta. Mutta painoa on tarkkailtava.

Hugo: Mä painoin 8,4kg!!! Eli oon jo iso poika. Ja mun pentunappulakausi loppuu nykyisen pussin loppuessa.


Sängyssä, missäs muuallakaan...

8 kommenttia:

 1. Lokoisat oltavat siellä lakanoissa :)
  Pitäähän sitä painoa alkaa jo keräämään tulevaa kylmää talvea varten...ainakin minä selitän itselleni
  mega-jäätelöannoksien äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meillähän kaikilla on aika lyhyt tuo karvapeite, joten rasvaa pitää olla. Mutta ei liikaa. Mepä ei olla vielä saatu maistaa ollenkaan jätskiä...

   Poista
 2. Ompa mukava että teellä on sielä nuor emäntä käämässä :) Meellehhii tulloo ensviikolla ku sillon joku työhomma tiäläpäen. Kyllä niijjen kansa on mukava toohuta. Ja niitä pussaella :) Eekö vuan?
  Immeesten petit on parraeta makkuupaekkoja. Ja etennii niihe nuorte emäntiin. Vuan kääpi se tok muuhhii :)
  Et kyllä näätä Elvis yhtää lihavalta. Iha ootta sopivija kumpanennii.
  Ilosija päevijä sinne teelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä nuorilla emännillä on myös sopivan pitkä pinna. Ne ei hermostu mistään :)

   Poista
 3. Kyllä te ihan hyvännäköisiltä ja -kokoisilta pojilta vaikutatte näin kuvista katsottuna, joten tuskin tuo painon nousu on Elvis sinullekaan vaarallista. Meikä poika painaa n. 16 kg ja olen kuulemma ihan sopivissa mitoissa. Mahtavia nuo taloon tulevat isot lapset. Meillekin tuli ihmisveikka Kajaanista kesäksi. Kyllä mä nautin, kun ei tarvitse olla yksin. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se Elviksen painonnousu on tainnut mennä suoraan lihaksiin. Kun joutuu koko ajan puuhastelemaan ja painimaan pikkuveljen kanssa.

   Poista
 4. Parempi pikkasen pläski ku laiha ruipelo. Joo. Ootte oikeen mallikkaan näkösiä ja kokosia, Elvis ja Hugo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juup, ei tässä vielä mihinkään Suomen suurin pudottaja -kilpailuun tarvitse lähteä... hih, hih.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!