torstai 14. toukokuuta 2015

Tietoinen riski

Elvis: Meillä on kuulemma haissut jo pidemmän aikaa kaninhäkille. Se johtuu ilmeisesti emännän laiskasta siivoustahdista ja Hugosta.

Silloin kun Hugo tuli meille, niin jostain kellarin kätköistä haettiin tuo monissa kuvissa näkynyt ruskea matto.Tämän puolen vuoden aikana Hugo on marinoinut sen aika ansiokkaasti monenlaisilla eritteillä. Ja välillä meillä on haissut ihan autoliikkeeltä, kun isäntä on pessyt pahimpia tuoksulähteitä auton istuinten pesuaineella. Sitten Hugo on hapsuttanut maton nurkat "somasti".

Nyt kun Hugo on lähes sisäsiisti emäntä päätti ottaa tietoisen riskin. Tänään meillä siivottiin taas koko päivä ja päivän päätteeksi olohuoneeseen pistettiin uusi matto. Tuommoinen bostonin väreihein sopiva. Oli ollut 40% alessa, niin ei niin kamalsti haittaa, jos joltain vielä tulee vahinko sille. Nurkkiin emäntä siveli pikkuisen etikkaa, että Hugo ei hapsuta tätäkin mattoa.


Hugo: Minälö muka sottapytty? Elvis kyllä sotkee yhtä paljon. Tosin se ei kakkaa sisälle. Enkä minäkään enää, yleensä. Mä oon muuten jo melkein yhtä nopea kuin Elvis ja saman kokoinenkin. Kohtapuolin Elviksellä on 5-vuotis neuvola ja emäntä aikoo punnituttaa minut siinä samalla.


Siivouspäivät on rankkoja. Elvis vetelee jo sikeitä ja mä mietin, että mitähän vielä tekis? Ainakaan en kato lätkää, niinku Nero, mutta Nero onkin kova jätkä.

8 kommenttia:

 1. Siivuupäevät väsyttää. Siinon kova vahtoominen että joka nurkka tulloo puhtaaks :)
  Työ poejjat alatta olla kyllä meleko samankokosija jo. Niinne lapset kasvaa. Sano äet.
  En sitä minäkkää jiäkiekkoo kahtonna. Nerolta varmaa kuullaan mitenkä siinä pelissä kävj :)
  Seku näkkyy olovan kova lätkävani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Emäntä epäilee, että kohta mä kasvan Elviksen ohi. Mutta vielä se voittaa minut koirapainissa.

   Poista
 2. Hienoa, että olet oppinut Hugo siistiksi pojaksi. On paljon mukavampaa, kun ei kakkaile sisälle. Mulla on vähän semmoinen vatsa, että jos saan luita niin menee niin kovalle, että sitten tahtoo papanoita tulla sisällekin kun tulee kova hätä. Nyt olen kyllä oppinut pyytämään ulos yölläkin, jos tulee tarve. Kivan maton teidän henkilökunta on hankkinut teille. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan kerrostalossa ja ei osata pyytää täällä ulos. Mutta kun mennään mökille, niin siellä me tiedetään, että kun istuu oven eteen, niin heti joku päästää ulos.

   Poista
 3. Suloisia olette molemmat ja pikkuvelikin jo sisäsiisti :) Neuvolapunnitukset on jänniä tapahtumia...toivottavasti saatte palkinnot punnituksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: minähän syön vaikka pieni kiviä, mutta Elvis ei oo koskaan neuvolan papanoihin koskenut... Se punnitus on aika jännää, vaikka siinä ei tarvitse tehdä muuta, kuin seisoa vähän aikaa paikoillaan.

   Poista
 4. Vai kaninhäkille haisee. Tuommoista se on, kun on koiralapsi huushollissa. Haisut ovat väliaikaisia, pian teillä haisee, ei kun tuoksuu, vain koiralle. Se on huushollin paras tuoksu ikinä.

  VastaaPoista
 5. Myrsky: Mä niin ymmärrän sun tunteitas, Hugo. Mä oon 4-vuatias, enkä oo koskaan oppinu täysin sisäsiistiks. Sadekeleillä kyykistelen mielummin eteiseen tai kirjahyllyyn. Joo, luit oikein. Nimenomaan hyllyyn. Vaati taitoo ja tarkkuutta. Yritä sä pysyy sisäsiistinä, se säästää kaikkien hermoja. Joo.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!