keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Hugo kasvaa ja kehittyy

Isäntäväki kävi taas katsomassa Hugoa. Ainaskin hajujen perusteella mä päättelin niin. Hyvin on poika kuulemma kasvanut. Ehkä vähän liikaakin. On nimittäin lähtenyt kävelemään pikkuisen jälkijunassa. Mutta nyt kuulemma jo juoksee.


Jompikumpi Hugon systereistä, Inkaliina tai Indyjaana nisällä, Maya-emo ja Hugo etualalla. Ja tämä on kuulemma ainoa kuva, joka onnistui jotenkuten. Niistäkin vähistä onnistuneista emäntä sössi tietokoneen roskikseen melkein kaikki.

  
Ja tässä sameassa otoksessa emo hoitaa Hugoa.

Mun emäntä aikoi käydä vielä kerran katsomassa Hugoa sen kasvattajan luona ja sopimassa lopullisen luovutuspäivän. Kääk! Mitähän mä sitten teen, kun tuo muuttaa meille???

10 kommenttia:

 1. Myrsky: Tiätysti leikit sen kaa, Elvis. Hugo näyttää just sopivalta palloks, ihan niiku Tuiskukin aikoinaan. Eivaiskaan. Kiva tommonen pikkuveli on, ku on aina seuraa ja paljon yhdessä touhuttavaa. Me leikitään ja painitaan viälkin, vaikka ollaan jo aikamiähiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painia mäkin haluaisin. Ja köydenvetoa. Ja kilpapalloittelua.

   Poista
 2. Voi mitä palleroita ja emokin on tosi lutunen <3 Kyllä teillä säpinää riittää kun Hugo tulee kotiin. Mitenköhän tämän hauva-vauva kuumeen sais laskemaan...ei ainakaan näitä kuvia katselemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän mielestä sun pitää kuvitella matoton joulu kotona ja koiranpissilätäköitä siellä täällä. Hih hih. Jos niinku vähäsen kuume laskis.

   Poista
 3. Sitä pittää vuan ruveta kooluttammaa talon tavoelle! Kyllä sinä ossoot :)
  Nättihän tuo on ku mikä. Kyllä kaekilla plokikamujes emännillä nyt noosoo armoton vaavvakuume :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kuulemma opin sisäsiistiksi parissa kuukaudessa. Hugoa voi olla vaikeampi opettaa sisäsiistiksi, jos vielä jämähtää pakkaset päälle. Että tämä tieto varmaankin laskee vauvakuumetta...

   Poista
 4. Sun pitää opettaa uus tulokas tavoille, niin hyville ku huonoillekin! ;) Kivaa teillä tulee oleen, mieti ny, leikkikamu ihan aina olemassa! Söpö hän kyllä on, että sun pitää sit vähäsen pitää puolias, että saat riittävästi huomiota ja herkkuja vielä pennun saapuessakin. Vaikka siis tietty sääki oot vähintään yhtä söpö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän en tykkää yhtään istua sylissä. Pitää varmaan opetella, kun tuota pentua sylkytetään kuitenkin kamalasti. Ja niin paljin herkkuja aion syödä kuin ehdin!

   Poista
 5. Aattele niitä pentupöperöitä mitä tulee olemaan tarjolla! Ja vauvan tuoksua ja patteria päikkäreillä viekussa.. Kyllä siitä vielä ihan hyvä tulee, kun on kaltasesi, mistä ottaa mallia! :D

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!