lauantai 15. marraskuuta 2014

Viimeiset mökkihommat

Tänään käytiin vielä kerran mökillä tälle vuodelle. Nimittäin tyhjentämässä huussi. Se on kuulemma paljon mukavampi homma, kun se on vähän jähmeessää, se huussin sisältö meinaan. Ja piokompostoiva huussi on suunnitteilla. Ja kappas vain, siellähän oli jälleen kerran tulva. Onneksi jää oli kantavaa ja me käveltiin jäätä myöten sinne mökille.


Mun pallottelukenttäkin oli ihan jäässä.


Voiskohan tässä pilkkiä? Sitte keväällä, kun paistaa aurinko.


Mäkin syön talventörröttäjät pois, vähän niinku Tuisku.Meille kotiin on ilmestynyt tämmöinen uusi koppa, Hugolle kuulemma. Meitsi tietenkin testasi sitä vähän. Emännän harmiksi heräsin just ku se sai kameran esille. Hyvä oli koppa!

8 kommenttia:

 1. Ompas teellä ollunna kylymä ku on tuommonen jiä jo tullu!
  Siinä sulla on kevvään pilikkireessulla vahtoomista. Ettee niät pikkuvelj suplaha avantoo. Seku ee vielä tiijjä semmosista hommista.
  Tuo koppa on varmaa hyvä muata. Näättää pehmeelle ja lämpimälle. Siihempä on hyvä pikkupoejjan kohta köllähtee. Ja isomman poejjan sitä ennen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tuo Pyhäjokilaakso kylmä paikka. Ja aina kova tulvimaan, kun siellä on niin tasaista.

   Me tosiaan käydään seuraavan kerran tuolla keväällä. Mä näytän sitten Hugolle kaikki paikat! Ja pistän ensin turvallista tuoksua sen petiin.

   Poista
 2. Kuamahyvä, meil on sit samoja harrasteita: talventörröjen nistitely ja kopassa köllöttely. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppukesällä mä oksusin aika usein. Ja siihen keksittiin syykin: syödyt kävyt ja oksat. No, mutta eihän haittaa, jos vähän järsii...

   On oikeastaan aika kiva, kun voi valita kopan :)

   Poista
 3. Sulla Elvis hieno neule ! Onkohan emäntäsi ihan käsin kutonut. Taidatte koko perhe jo kovasti odottaa Hugoa ja ei mikään ihme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on emännän omin kätösin kudottu neule. Suunnitteilla on kuulemma toinenkin, mutta tuo selän palmikkoneule oli hermoja raastava.

   Juu. Hugon muuttopäivä lähenee. Taas tänään sain tuoksutuliaisia.

   Poista
 4. Komee villapaita! Itse kudottuko? Siis emännän käsialaa?
  Jäälle meitä ei saisi kukaan ikinä. Korkeintaan jäädytetylle urheilukentälle, mutta ei ikänä aidon veden päälle, hui...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse on emäntä villapaidan kutonut.

   Kyllä tuo jää kestää. Se on vahvaa teräsjäätä. Jäätä pitää kuunnella. Jos se rätisee, niin sitten pitää varoa. Ja tuossa alla ei oo kamalasti vettä. Korkeintaan metri...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!