tiistai 25. helmikuuta 2014

Yksin kotona

Mun isännällä on ollut hirmeen huono tuuri terveyden suhteen. Se oli taas saikulla, melkein kolme viikkoa. No, itse asiassa se ei haitannut mua ollenkaan, hih hih. Pääasiassa me makoiltiin sohvalla ja katottiin niitä olympialaisia. Eilen sitten olin pitkästä aikaa yksin kotona...Makkarin liukuovi oli salvattu kumikiilalla kiinni. Mutta kuten sanottu, piis  ohv keik. Mulla tuli samalla tuommoinen pieni nirhauma tuohon vasemman tassun yläpuolelle rintakehään, mutta tekevälle sattuu. Ja yhtään en tiedä, miten tuolle tyynylle noin kävi. Ilmeisesti mun katseesta, tuo tyyny vain räjähti. Minkäs sille voi.


Ja hei, aurinko on palnnut meidän olohuoneeseen! Tässä sohvalla on superlämmintä seuraavat puoli vuotta.

16 kommenttia:

 1. Voi näytätpäs sä kauheen syyliseltä tuon itestään räjähtäneen tyynyn vieressä!
  Pääsin lauantaina ihailemaan ja kuvailemaan sun lajitovereita näyttelyyn. kun semmnen oli aika lähellä.
  Ootte te bossut vaan aika ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan semmoisia sydäntenvaltaajia... Vaikka pikkuisen aina keksitäänkin kaikkea tekemistä :)

   Poista
 2. Ooh, aivan varmasti kukaan ei voinut olla sulle vihainen. Sinulla oli ikävä yksin, pakkohan se on ymmärtää. Elvis yksin kotona. Ressukka. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mulle hirmeen vihainen ollut kukaan. Kato, kun ei voi todistaa, kuka sen tyynyn rikkoi :) Ei ole silminnäkijöitä.

   Poista
 3. Oho, täytyypä varoa itsekseen rähähtäviä tyynyjä. Jos vaikka pään alla sattuisi räjähdys!

  Sommaren är snart.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tuo iso tyyny olikin ihan mukava. Se oli mun isännän/emännän peittona ja ryömin aina sen alle nukkumaan päivänokosia. Nyt sitte vähän keljuttaa...

   Poista
 4. Arvaa mitä Elvis, meille muuttaa lauantaina tänne Ouluun semmonen 7 viikkonen bostonipoika. Me ollaan 7 kuukautta tätä ootettu ja koko se aika innolla luettu sun tekemisiä tästä sun ihan huikeesta plokista! Kiitos siis, että jaksat kirjotella näitä hauskoja juttujas, varmasti pysytään mukana myös jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juupe, jännää! Mistäpäin teille tulee pentu? Tyttö vai poika? Onko sun emäntä tai isäntä Facebookissa? Siellä on ryhmä "Suomen bostonit". Jos te liitytte sinne, niin sitä kautta saa helposti tietoa mm. Oulun seudun Bostonien kokoontumisista. Sä voit vähän kuvan kans vinkata, että oot semmoinen "tulokas Oulussa", niin me hoksataan, kuka sä oot. Jos et oot facessa, niin kyllä mun emäntä voi oman sähkäpostiosoitteen tänne pikkuhetkeksi laittaa.

   Mutta tervetuloa tänne Ouluun!

   Poista
  2. Ai niin, poikahan sieltä tulee!

   Poista
  3. Joo, tää on kyllä ihan superjännää! Keski-Suomesta on kaveri kotosin. Ja kyllä meillä kuulutaan jo Suomen Bostonit ryhmään. Täytyykin sinne laittaa kuva sitten, kun herra kotiutuu! :)

   Poista
 5. Voi tavatonta! Tollaset ittestään räjähtelevät tyynythän on vaarallisia! Onneks sää oot kunnossa, vaikka jouduitkin todistaan moista räjähdystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamalan iso "räjähdys" se oli. Noita valkoisia täytemöhjiä löytyi sängynalusia myöten :)

   Poista
 6. Olikohan toi semmonen alkuräjähdys? Tuli paljon piäniä tyynyjä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vissiin se oli joku sen tapainen... Saikohan sen aikaan lämmittävä kevätaurinko? Lämpölaajenemista?

   Poista
 7. Tuo tyynykuva saa minut joka kerta hyvälle tuulelle. :-)

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!