sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Ruokaa! (taas, osa 3)

Tänään oli lenkuralla todellinen litsläts-keli. Emännäkin maastokengistä meni kuulemma vesi jostain rakosesta sisään ja silläkin kastui sukat, heh heh. Saapahan tuntuman siihen, miltä tuntuu tassutella märässä sohjossa.

Ja arvatkaas mitä? Mä törmäsin TAAS maassa olevaan ruokaan. Tällä kertaa tosin raakoihin kasviksiin. Mä en niistä niin kamalasti perusta, mutta mun ploki-kameli Wuppe (linkki tuossa oikealla) tykkää kuulemma rouskutella kasviksia oikein tosissaan, mm. raakaa kukkakaalia! (Mutta ei onneksi kakkakuulia, vitsivitsi, heh heh)Eli näyttäis olevan taas pitserian tuotteita. Hernettä, maissia, porkkanaa ja jalopeno. Emännän mielstä aika tylsä salaattimaku tuolla pitsanhakijalla. Musta jalopeno tuoksui tosi kammottavalle. 


Ja sitten maisemakuva mun perinteiseltä lenkurakierrokselta. Alakanava, toisella puolella Alvar Aallon suunnittelemia pistetaloja.


8 kommenttia:

 1. Aika talvisen liukkaan näköistä tuo teidän lenkkimaastonne. Ja lenkkiruokailukin hoituu ihan luonnostaan.
  Eikä, ikinä Elvis et saa syödä mitään ulkoa löytyvää, ei elävää eikä kuollutta, ei pihvin palastakaan. Nuo kasvikset tuskin ovat vaara terveydelle, mutta periaate täytyy säilyttää, eli ei mitään koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mun annetakaan koskaan syödä mitään ulkoa maasta löytyvää. Täälläkin on sellaisia ihmisiä, jotka tekee kiusaa koirille. Niinku pistävät rotanmyrkkyä makkaraan. Mä saan syödä vain omasta kupista :)

   Poista
 2. Teilpäin liikkuu harvahampaisia syäjiä, kih hih, ku tolleen ruakaa maahan putoo.

  Loskaa ja hirmeen äkästä tuulta on meijänkin huudeilla. Eipä tee mieli lenkuralle. Onneks me päästiin eilen kaupunkiin käpeksiin, siäl oli kohtuullisen kuivaa tai ei ollu ainaskaan tiässä koirakokosia reikiä. Mukavia tassutteluja sulle, Elvis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään täällä on autoteiden reunoilla niin paljon vettä, että se lentää isossa kaaressa jalkakäytävälle. Ei mennä siis lenkuroimaan kaupungille, kun kuitenkin joku auto kastelisi meidät.

   Poista
 3. Ulkoilu näillä keleillä ei ole nautinto kellekään. Pakko mikä pakko, sano mäyräkoirakin, kun pissahätä oli kova.

  "Salaatit" maassa eli kyseessä selvästi suomalainen mies, joka ei jäniksen ruokaan koske. Ha-haa, huono vitsi, mutta olkoon näin maanantain kunniaksi.

  Koitetaan taivaltaa märässä maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä märkä keli ei ole yhtään hyväksi mun kainaloille ja tassujen välille... Ne punastuu.

   Poista
 4. Jaahas, katutarjoilussakin näkyy kevään keventäjät -trendi. ;D

  Noi pistetalot muistuttaa kovin erään Herttoniemen tornitaloja 50-60 luvulta.. Oiskohan nekin Aallon käsialaa tai kopio siitä.. Parvekkeitakaan niissä ei saa kuorruttaa, kuin samanvärisin suojin. On se tiukkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita taloja on tuossa ainakin kahdeksan. Ja niihin ei saa laittaa lasitettuja parvekkeita. Aalto on tiukasti suojannut kädenjälkensä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!