sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kissalan talossa

Mun emännän tytär oli viikonloppuna kissojen hoitajana. Me käytiin sitte kattoon, että miten siellä menee. Talossa asuu kaks kissaa, Nobel ja Paavo. Mähän en oo koskaan päässyt tutustumaan kissoihin sillai lähituntumalla. Ja en kyllä päässyt nytkään. 

Siis minä menin sinne taloon ihan ystävällisissä aikeissa. Ja mitä nuo katit tekivätkään? Paavo luikki heti pakoon enkä nähnyt siitä enää vilaustakaan. Mutta se Nobel. Se oli koko ajan selkä köyryssä, näytteli mulle hampaitaan ja tuijotti uhkaavasti silmiin. Sitte se vielä päästi suustaan semmoisen kamalan passo-mourun että kuului varmaan naapuriin saakka.Mä olisin kyllä niiiiiin halunnut edes nuuhkaista tuota kissaa, mutta emäntä ei uskaltanut päästää mua lattialle. Se pelkäsi, että tuo kissa räppäsee tassulla mua silmään. Joten parempi oli olla varovainen. Jospa mä joskus pääsen tutustumaan kissoihinkin. Sellaisiin ystävällisiin.

4 kommenttia:

 1. Olipa tosi epävieraanvarasia noi katit! Mut tiiäkkö, että mää en oo koskaan tavannu ystävällistä kissaa. Ne aina sähisee mulle tai luikkii karkuun. Vaikka mää oon ihan ystävällinen ja tervehdin niitä reippaasti jo kaukaa. On se kumma elukka toi kissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mä oon kuullut, että jossain on silti ystävällisiäkin kissoja. Mun morsioehdokkaan Pusun kotona asuu Musti-kissa ja ne nukkuu vierekkäin. Oikeastaan vähän outoa...

   Poista
 2. Heh, Noobeli näyttää vähän Burmalta, mikä on melko tempperamenttinen kissarotu. Ja olisiko poskista päätellen vielä isäntä talossa, eli leikkaamaton kolli! Ei ihme, jos vähän mouruttaa.. ;)

  Pusu-morsio? Onko pikku-elviksiä piankin luvassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois pitänyt sanoa, että Pusu on mun ex-morsioehdokas... Pusu on söpö ja mukava, mutta sillä todettiin kaihi. Joten ei ainakaan vielä oo pikku-Elviksiä tulossa. Harmi

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!