maanantai 23. syyskuuta 2013

Piilossa!

Mun emäntä osti semmoisen Koirat-lehden, kun siinä oli juttua jostain Jutta Gustafbergistä ja sen Veikko-bostonista. Ja arvatkaas, missä Veikko saa nukkua? No ihmisten sängyssä tietenkin! 

Mun isäntäväellä on tapana pitää makuuhuoneen ikkunaa auki niin pitkälle syksyyn kuin mahdollista. Ja mun mielestä syksy on jo aika pitkällä, koska sieltä ikkunasta tulee niin kylmää ilmaa. No eihän ne ite sitä huomaa, kun ne nukkuu paksujen peittojensa alla. Ja kuten olen aiemmin kertonut, mä ahtaudun kans sinne sänkyyn, sitte kun ne on vaipuneet syvään uneen. Ja kun makkarissa on kylmä, pitää mun kaivautua tosi syvälle peittoihin. Ja vielä mieluummin niin päin, että mun kuono on lämpimässä. Bebasta ei niin väliä.

Aamulla, kun emäntä teki jo lähtöä töihin, mä jäin vielä isännän kans köllöttelemään. Pistin bebani nätisti tuohon emännän tyynylle, kaivauduin syvälle ja otin oikein mukavan asennon. Kyllä oli rentouttavaa!

6 kommenttia:

 1. Jaa-a, kyl toisten koirien kelpaa! Oikeen pääset sänkyyn ihmisten kanssa. Meillä tommonen onnistuu vain meijän unissa, jos sillonkaan. Huoks. Mut, nauti sää Elvis elosta ja näe mukavia unia.

  VastaaPoista
 2. Joo, meidän emäntä ei pienistä (pakteereista) säikähdä. Ja kun musta ei oikein karvaakaan irtoa. Mutta joskus se valittaa, että mä haisen pissalle... kun mun sihti osuu aina siihen etutassujen takaosaan.

  VastaaPoista
 3. Kylä sängyssä ja peiton alla on paras nukkua!
  Ja peba tai pää tyynyllä, väliäkö sillä kun toinen toista putsaa.. ;)

  Pienet urosaromit kait lienee siedettäviä, kunhan vaan ei ole anaalivaivaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mun beba on vähän tuollainen "avonainen", niin sen siisteydestä pidetään aika tarkka huoli. Mulla on ihan jotain koiran kosteuspyyhkeitä. Ja ne on isännän ostamia! Emännän mielestä keittiöpaperi ajaisi saman asian.

   Poista
 4. Kyllä mää joudun öisin tyytymään sohvamajoitukseen. Huokaus.
  Tänä aamuna kaivauduin omaan koriin vällyjen väliin. Miksi ei oo jo kesä?

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis muakin paleli aamulenkuralla toooosi paljon. Mutta kyllä sohva on silti paljon parempi vaihtoehto kuin oma koppa. Mun mielestä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!