perjantai 20. syyskuuta 2013

Kauppareissu

Se taitaa olla syksy tulossa, kun me ei ihan heti viikonlopun alkaessa lähdettykään mökille. Tylsää. Korvikkeeksi pääsin pitkälle lenkille ja kauppareissulle. Mä tykkään käydä kaupassa. En mä sinne kauppaan pääse, mutta autosta on hyvä tarkkailla ympäristöä.

Musta autoilu on kivaa. Mä oon pienestä pitäen tykännyt autoilusta. Mutta huomenna me autoillaan sinne mökille!

4 kommenttia:

 1. Säähän Elvis harrastat samoja asioita kuin mää. Tänään menin ensin miehen kanssa hakemaan äippää joogasta ja sitten mentiin kauppaan. Isoon kauppaan. Parkkipaikka oli täynnä autoja, mutta mua alkoi väsyttää ja äipän tullessa takaisin makoilin takapenkillä. Äippä luuli, että oon sairas mutta ei, mää olin vaan väsynyt. Ja vähän pettynytkin, kun mut oli jätetty autoon.

  Meidän äippä on varmaan vähän hidas hoksaamaan asioita, mutta nyt se on huomannut, että citarissa on koirien oma karkkikatu. Irtoluita ja irtonappuloita ja kaikenlaista irtotavaraa kilohinnalla. Sain yhden purutikun. Ei ollut sitten raaskinut ostaa enempää. Itselleen näytti ostavan kaksi olutta. Että se siitä tasa-arvoisuudesta.

  Kivaa mökkireissua sulle kamu ja sano, että antavat kunnolla ruokaa tai rupeat vikisemään yötäpäivää.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vähän huono syömään niitä karkkikadun herkkuja... Tykkään enempi pehmeämmästä tavarasta. Tänään sain lohikalaa, kun emäntä teki jotain herkkupiirakkaa.

   Mun edeltäjäni Vallu joi kuulemma olutta. Sanovat, että musta ei tehdä alkoholistia... Eli ensin aina saunan jälkeen emäntä siveli kasvoilleen jotain lumenea. Vallu sai aina lipaista sitä pikkuisen sen sormenpäästä. Sitte isäntä kaatoi plurun olutta kämmenelleen. Vallu sai nuolla ne... On munkin annettu maistaa olutta, mutta se haisi ihan kamalalle!

   Kun emäntä jutteli näistä asioista eläinlääkärin kanssa, se sanoi, että ne kuuluvat koirien turvalliseen ruutiiniin. Tuoksut ja maut, saunominen... lumene ja olut... niistä oli Valun saunarutiinit tehty.

   Poista
 2. Toivottavasti möksällä oli taas mukavaa, eikä liian kylmä!

  Onkos Elviksellä turvavöitä autossa, vai ollanko reissuilla autossa ihan vapaana?
  Kivoja saunarutiinea oli vallulla. Entäs Elviksen saunoitus? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis on autossa ihan vapaana. Joo tiedetään, ei ole järin turvallista. Mutta kun Elvis on niin pieni ja auton takaikkunat ovat aika korkealla, rajoittaa koirien turvavöiden käyttö Elviksen matkustusmukavuutta. Elvis kun tykkää katsella myös auton ikkunoista ulos.

   Saunaan ei olla Elvistä otettu...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!