torstai 12. syyskuuta 2013

10 000 rikki!

Hei, mulla meni 10 000 kävijän raja rikki täällä plokimaailmassa! Iso kiitos kaikille kävijöille ja mun elämän seuraajille.

Mun elämähän on vaan tällaista kotikoiran elämää. Mun elämä pyörii akselilla koti, lenkurat ja mökki. Mökillä on parasta, kun siellä saa olla vapaana. Mutta meillä on vielä yksi näytelmä lokakuussa, Seinäjoella. Se on tähän asti mun elämän kauimmainen paikka, missä mä oon käynyt. On kuulemma oikein hotelli varattu ja kaikkea. Pikkuhiljaa pitää alkaa taas kuulemma treenaamaan.

Tässä on tämmöinen virallinen vani-kuva mun seuraajille!

Me muuten nähtiin yks Naomi muutama päivä sitten ku oltiin lenkillä. Mä en saanut mennä lähemmäs, ku sillä oli joku juoksu. Mikä ihmeen juoksu? Mulla on juoksu päällä koko ajan. Mun emäntä sanoi, että sillä on aina ollut poikakoiria, kun se ei jaksa niitä narttujen juoksuja. Ja ei kuulemma enää edes opi uusille tavoille. No sitä mä vaan ihmettelen, että miten niin ei jaksa juoksuja? Miten kukaan voi juosta enemmän kuin mä?

Ilta-aurinkojuoksu.

8 kommenttia:

 1. Ooh, mikä pose fanikuvassa! *pusu*

  Koirattomana ihmisenä nautin arkipäivän koiruuksista näin somessa ja jatkan fanitusta. Tunnustan myös lisänneeni blogin näyttökertoja lukuisasti, kun käyn kurkkimassa olisiko tullut lisää merkintöjä. ;)

  Aurinkojuoksu maukas raatelukohde hampaissa on ehdottomasti LAATUAIKAA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että nämä meidän höpinät jaksavat kiinnostaa sinua!

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Mekin käytiin eilen aurinkolenkillä, mutta en oikeastaan juossut. Köpöttelin menemään reipasta tahtia. Olispa aina aurinkoista, sateista ei ollenkaan. Lal-lal-laa.

  Iloista viikonloppua kamu, toivottelee Ollikka

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua sullekin! Me lähdetään nyt mökille. Ja siellä vastan juoksenkin!

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!