tiistai 7. toukokuuta 2013

Mä mökötän

Mulle luvattiin eilen, että tänään mä pääsen pitkälle lenkille. No, mitä vielä! Kun sen lenkin aika olisi ollut, alkoi satamaan. Ja emäntä alkoi pesemään loppuja ikkunoita. Nyt kun ulkona taas paistaa aurinko, isäntäväki sanoo, että ei enää lähetä pitkälle lenkille. Että talo vaan kierretään... No, mä aloin mököttään. 

Mun emäntä ei oo mikään siivousihme. Ja nyt kun se pesi niitä ikkunoita ja verhoja, se sanoi, että näin poistui meidän talosta mun edeltäjän Vallun viimeinenkin DNA-näyte. Nimittäin Vallulla oli kerran tullut lentävä ripulitsisipulitsi isännän työkkäriin. Siitä oli lentänyt pikkuinen roiske verhon alareunaan. Ja nyt se sitten pestiin pois. Jo oli aikakin.

Ihan noin hyvin ei kuulemma käynyt sille matolle. Se oli ollut sellainen vaalea punosmatto. Se oli viety roskiin samantien...

Mökötysasento

6 kommenttia:

 1. Määkin mökötän, jos kotiväki syö omenaa eikä mulle anneta mitään. Epistä. Sitten mää mökötän, jos kotiväki menee syömään ja mut komennetaan omalle paikalle. Sitten mää mökötän, jos mun kanssa ei leikitä.

  Kumma juttu, että otetaan koira ja sitä sitten kohdellaan tällai epäreilusti. Sanon minä.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hokasin semmoisen jutun, että jos isäntäväki syö ja mä oon siinä vieressä, niin mut komennetaan omalle paikalle. Mutta jos mä oon pöydän alla, niin mua ei komenneta mihinkään! Siispä mä toivon herkkupaloja pöydän alle. Emäntä ei anna, mutta isäntä antaa joskus kun emäntä ei huomaa...

   Poista
 2. Mää niin ymmärrän sun tuskaa! Mullaki jäi tänään lenkura ihan liian lyhyeks. Onneks pääsin sentään ispän mukaan rautakauppaan. Se lohdutti vähän. Muuten ois menny koko ilta ihan pelkäks mököttämiseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsitkö sä ihan sisälle rautakauppaan? Joka tapauksessa vaikka automatka rautakauppaan olisi lohduttanut muakin!

   Poista
  2. Mää kävin tänään kirjaston ulkopuolella, apteekin ulkopuolella, ruokakaupan ulkopuolella - mutta pääsinpäs mukaan!

   Poista
  3. No emmää sisälle asti päässy, mut rautakaupan parkkipaikalle. On seki parempi ko ei mittään.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!