perjantai 28. lokakuuta 2016

Vauvaportti!!!

Hugo (ja Elvis, karkasi kuvasta): Siis mä oon kertakaikkiaan pöyristynyt. Meille hankittiin vauvaportti! Ja ei meillä edes ole vauvaa. Mutta isäntäväki on kuulemma lopen kyllästynyt siihen, että me ollaan tuhottu ja kust... jo kaksi sohvaa. Kun uudet sohvat saapuvat, meillä ei ole yksikseen mitään asiaa olohuoneeseen... Eteisaula ja keittö kuulemma riittävät ihan hyvin... (Ja vauvaportti oli puolet halvempi kuin koiraportti alan liikkeestä)


Ja sitten me käytiin taas keokätkölenkillä. Me kuljettiin semmoinen liki yhdeksän kilometrin lenkki. Aikaa kului neljä ja puoli tuntia ja emäntä löysi se kaverin Koon kanssa 40 kätköä. Yhden kätkön luona (keskellä ei mitään) ne löysi kaksi oluttölkkiä. Yhden tyhjän ja yhden täyden. Tottakait ne siivosi ne tölkit. Koo otti mukaansa tyhjän, kun se ei juo alkomashoolia ja emäntä otti mukaansa sen täyden. Elvis tarkistaa, että tölkki on kunnossa.Eli me oltiin semmoisella kätkötraililla kuin Tervatraili. Oulusta Muhokselle. Kyllä siinä riittää kävelemistä moneksi kerraksi.


Hugo ja käävät.

10 kommenttia:

 1. Oho! Vaikuttavat lukemat nuo 9 km ja 40 kätköä!
  Ja älkää huoliko. Me ei olla päästy keskenämme koskaan olohuoneeseen tai makkariin, vaan vietetään päivät aina kahdestaan ollessa keittiössä ja eteisessä. Sielläkin on ihan tarpeeksi saatu aikaan kaaosta ja pahennusta. Tai siis Roni-boy saa aikaan... Kaikki tuhotyöt alkoivat sen mustakuonon saapumisesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin. Meilläkin kaikki tuhotyöt alkoivat tuon AD/HD Hugon saapuessa meille....

   Poista
 2. Tota noin niin, kuomakamut, meilkin on tommosia portteja. Joo. Yks makkarin ovessa ettei päästä yöllä vaelteleen, yks viarashuoneessa, yks eteiskäytävässä ja yks iskän tyähuaneessa. Noi jälimmäiset siks, ku Myrsky käy muuten noissa tiloissa alvariinsa tarpeistuksella. Melko noloo.
  40 kätköö, parkas meijän äippä. Hänellä on eedelleen vaan se yks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on portti poikineen! Meidän emäntä suunniittelee, että se teettäisi jollakin osaajalla tuohon vähän nätimmän portin puusta.

   Poista
 3. Ehken sitä on immeesillä raahallisempi mielj ku pannoovat nuita porttija:) Mullehhii yrittivät alakuun laettoo kyökin ovveen. Sillä seoraaksella että roeskasin hypätä ylj portista vaekka se olj meleko korkee. Äet pelekäsj että sären ihtenj sen kansa ja otti sen poekkeen. Vannotti olemmaan kunnolla. No olin sittä. En syönnä ku porstuvan ovipielet :)
  Vuan oottapa työ tehnnä pitkän reessun, huh! Lie hyvästi nukuttanna sejjäläkeen.Ja ruokahhii maestunna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ylipomppimista meidänkin emäntä pelkää. Hugolla on pomppuvoimaa...

   Poista
 4. Aika pitkän lenkin teitte, varmaan unet maittaa hyvin tuollaisen jälkeen.
  Vauvaportti on kätevä, semmoinen oli Nerollakin pienenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero sentään pääsi eroon vauvaportista, kun se kasvoi isoksi. Hugolla taitaa olla pitkittynyt murrosikä ja porttia tarvitaan.

   Poista
 5. Vai on teille laitettu portti elämään. Hyvähän se on, ettei tarvitse joka vuosi sohvia vaihtaa ja ehkä teille tosiaan riittää se annettu tila. Voit kyllä sanoa emännälle, että aamulla olisi pitkä lenkki poikaa, niin ei jaksa sitten päivän aikana tuhotöitä tehdä, kun nukkuu vaan päikkäreitä. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut on aina niin kiireisiä... Se pidempi lenkki tehdään aina iltasella.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!