maanantai 3. lokakuuta 2016

Tässä ajassa

Kun tämä maailma on niin some-keskeinen, niin mekin liityttiin siihen Instagramiin ihan omilla nimillä. Nyt meidän elämää voi seurata myös sieltä @Bostonterriers_Elvis_and_Hugo. Mutta ei me silti plokkaamista lopeteta. Emännällä on vaan ollut kiireitä ja pinna kireällä sen mummun tilanteen takia (siis emännän äidin, meille se on mummu). Emäntä huokailee raskaasti päivät pitkät ja yrittää käydä töissä...


Tämmöinen kuva napattiin niinku esittelykuvaksi. Oishan se voinut parempikin olla, mutta emäntä heilutteli toisessa kädessä kalkkunaleikettä ja toisella piti kännykkää suht paikallaan...

Kyllä meidän elämään silti iloakin mahtuu. Pitkiä lenkuroita mukavassa syyssäässä. Tuossa kuvassa mennään kiltisti emännän perässä Pilpakankaan luontopolulla. Saatte arvata kerran, miksi me ollaan sinne menty. (Vast. ässärep nejöktäkoeg...)12 kommenttia:

 1. Huoli vie kyllä voimia... :/ Onneksi te olette piristämässä! Ja taidetaan arvata, miksi olette luontopolulla käyneet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä luonto ja sen rauha antaa meille kaikille voimia. Te kun juoksette riistan perässä, niin me ei. Mutta just tuolla Pilpakankaalla Elvis sai jonkun vainun, eikä kuunnellut ollenkaan emäntää. Emäntä kutsui ja kutsui, Elvis jatkoi menoaan. Emännälle tuli jo huoli puseroon. Mutta sitten Elvis päätti palata tutun lauman luokse, onneksi. Ei ollut emännän helppo suopursujen keskellä juosta ja tavoittaa Elvistä.

   Poista
 2. Hieno kuva maton päällä, sävy sävyyn :)

  VastaaPoista
 3. Meellä siinä oes käännä nii että oes se kinkku ollu paekallaa ja kamerata heeluteltu... Vuan hyvä on tuo kuva. Oekee onnistunna. Ja sävy sävvyyn mallit vielä maton kansa :)
  Huolj valavottaa ja ahistaa...äet sano että tietää mistee teejjä emäntä puhhuu.Tiälä on kansa pulumoo ja huolta myyvvä asti nuihen vanahoen kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä kiittää myötätunnosta... Taas on vanhaa ihimistä kuljeteltu OYS:in ja paikallisen terveyskeskuksen välillä solkenaan. Mummu sanoikin, että jos ei muuhun uuvu, niin siihen edestakaiseen kuljettamiseen.

   Onneksi ei sattunut kameraan sitä likakohtaa. Pesula odottaa mattoa.

   Poista
 4. Hiano kuva teistä, kuamat. Meil on vaan ploki ja sitten ollaan liitytty Naamakirjassa mäyrinkäisryhmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan bostonifoorumilla Naamakirjassa. Sieltä saa aina monta tykkäystä, paljon enemmän kuin emäntä siellä ihmisryhmässä.

   Poista
  2. Mikä mikä mikä määrinkäesryhmä veispuukissa???

   Poista
  3. Me annetaan vinkki, kun ei tiedetä sitä ryhmää. Siinä veispuukissa on ylhäällä semmoinen suurennuslasi, jolla etsitään ryhmiä ja henkilöitä, niin siihen kannattaa kirjoittaa vaikka Suomen mäyräkoirat tai mäyräkoirafoorumi. Semmoisilla hakusanoilla se varmasti löytyy. Tai kysy Myrskyltä ja Tuiskulta suoraan.

   Poista
 5. Kyllä sen ymmärtää, että teidän emäntä on hermostunut siitä mummun tilanteesta. Se on raskasta aikaa. Onneksi te annatte kuitenkin perheelle ilon hetkiä, nyt myös siellä facessa. Me ei olla siellä lainkaan eikä ilmeisesti mennäkään. Jos äippää on uskominen.
  Onneksi kuitenkin pääsette välillä lenkille geokätköilemään! t. Eka

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!