sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vaalit ja taidetta

Täänään on vaalipäivä. Mekin käytiin äänestämässä, niinku Myrsky ja Tuisku. Meidän isäntä ja emäntä ovat äänestäneet aina, yksiäkään vaaleja ei ole jätetty välistä. Mutta tällä kertaa äänestäminen oli kuulemma erityisen vaikeaa. Emäntä katsoi vasta aamun mainoksista, ketä äänestää. Ja kun se ei osannut päättää, niin se kysyi isännältä neuvoa. Me ei äänestetty. Eikä edes haukuttu.


Mekin neuvoteltiin vähän, että ketä vois äänestää. Ja huom. Hugolla on uusi panta. Meille ostettiin myös semmoinen Y-talutin, mutta kun nyt oli molemmille taluttaja, sitä ei tarvittu. Vähän me jo sitä viikolla testattiin. Muuten meni ok, mutta kun Hugo näkee vaikka tuulen mukana liikkuvan lehden, se hyökkää heti sen kimppuun ja aina ei talutin anna myöten. Joten Elvikselle meno oli hankalampaa, nykivämpää.Äänestyspaikan lähellä alikulkutunnelissa on tosi hienoja maalauksia.


Äänestyspaikan pihalla on Intiön oman pojan, taitelija-kirjailija Hannu Väisäsen suunnittelema taideteos. Saa olla ihan mitä mieltä tahansa. Tuolla päällä on vielä soutuvene.


Voimille otti äänestysreissu, etenkin Hugolle. Ja partsilla paistoi aurinko.
8 kommenttia:

 1. Hienoja mualaaksija sielä seenällä! Tuo toene on ku joku lasten leekkikentän rakennelma :)
  Kaekki kamut on taenna olla iänestysreessulla tänäpäevänä. Meekäläenen olj kotona. Ee otettu mukkaa iänestämmää. Ku oesin kuulema suattanna tehä sitä silläkeenon kirjaemellisesti :)
  Mukava tuo teejjän aarinkotuoli ku siihen soppii kumpanennii emännän kansa.
  Hyväpä siinon aarinkoo ollu ottoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kamut on saaneet jotain vaaliluita tai vastaavia. Me ei saatu mitään. No, sitten emäntä kaivoi kaapista meille uuden lelkun, vaalilelkun. Sen kanssa ollaan nyt tömistelty.

   Poista
 2. Huikee vaalipäivä teillä! Kyä siihen Y-hihnaan pian tottuu ja toinen oppii oottaa, ku toinen toimittaa asioitaan ja silleen. Partsulla on auvoista kölliä, niiku Hugo näyttää malliks. Voikaa potrasti Pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidänkin emäntä on sitä mieltä, että me totutaan siihen Y-hihnaan. Eka kertakin meni yllättävän hyvin.

   Poista
 3. Hevosmaaulaus on huikean hieno !
  Ei ihme että väsytti tuollaisen äänestyskierroksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alikulkutunneli on tosi hieno. Ja mikä parasta, se on säästynyt ainakin toistaiseksi muiden maalareiden töhryiltä. Kun nuohan on ihan taidetta.

   Poista
 4. Ja tekin pääsitte äänestysreissulle, minä en! Mulla alkaa mennä hermo, kun luen millaisia reissuja teillä on ollut. Noin hienoa taidettakin vielä. Kyllä äippä nyt saa kuulla kunniansa kun se illalla tulee kotiin.
  Mulla on muuten sellainen juoksuhihna ja arvatkaa onko meno nykivää, kun lähden kunnolla liikkeelle ja se äippä roikkuu siellä perässä. Meikä jarruttaa aina jossain vaiheessa oikein kunnolla. Se on oikein sellainen peräpaino! Mukavaa viikkoa! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, vaaleja tulee ja menee. Tämän jälkeen emäntä varmasti muistaa ottaa sutkin mukaan äänestämään!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!