sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Mitä pääsiäiseen kuuluu

Elvis ja Hugo: Kyllä me oikeasti tiedetään, mitä pääsiäiseen kuuluu ja miksi sitä vietetään. Mutta nyt nämä päivät eivät ole juuri normaalista poikenneet. Meillä ei ollut lammasta, ei yhtään tipua, pupua tai mämmiä. Ei käynyt edes yhtään trullia lankalauantaina oven takana.

Tänä vuonna meidän pääsiäiseen kuului:

Keokätkeilyä. Tämä on mutikätkön "Äkäiset ankat" loppupiste.

Piilosilla leikkimistä mökillä.

Naapurien kytt... eiku tarkkailua mökillä.

Kisailemista vaikka yhdestä pienestä risunpalasesta.

Suden jälkien haistelua. Ei vaiskaan, ei me tiedetä, minkä jälki tuo on. Mutta paljon isompi se oli kuin meidän jälki. Ja siinä meidän mökin lähellä on nähty ahma! Mutta se oli kulkenut jo naapurikunnan puolelle.Ja tietenkin tupsluureja. Näistä on hyvät pyhät tehty!

6 kommenttia:

 1. Iha on ollunna oekeeta piäsijjäesen viettoo tuo :) Kyllä seon hyvä ku on tuommonen velj´mies sielä kaverina.Hugo on kasvanna nii ettee ennee teetä toesistannu erota.
  Mukavata piäsijjäesen jatkoo! Eeku sammaan malliin vuan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis emäntäkään ei enää aina erota meitä toisistaan tai sitten se sekoilee muuten vaan meidän nimissä...Yhelläkin keokätköreissulla se huusi Elvistä luokseen, niin että tanner raikui. Mutta Hugohan se oli siellä kauempana.

   Poista
 2. Asiallista pitkien pyhien viettoa! Jos ei mämmiä eestä, niin eo myöskään takaa.. ;) Huukoko se tupsluuraa ketarat taivasta kohti? On vaan NIIN pentumainen asento..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo nukahtaa aina alle sekunnin sadasosan. Ja yleensä ketarat taivasta kohti :)

   Poista
 3. Hieno pääsiäinen teilläkin oli! Myös mulla oli paljon lenkkeilyä ja pari kertaa jopa koirapuistoa! Tykkäsin tällä kerralla kovasti, varsinkin sillä ekalla kerralla kun siellä oli neljä muuta pientä urosta mun lisäksi. Yhdestä tuli mulle ihan sydänystävä. Mun kaikki parhaat kaverit kun on poikia. En mä niin nartuista välitä. Vaikka niillä olis juoksutkin.....Mutta kyllä tuollaiset kunnon tupluurit pitää välillä ottaa, että sitten taas jaksaa. t. Eka

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!