keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sukutapaaminen

Hugo: Mä tapasin tänään mun sukulaisia. Mä tapasin mun äidin Mayan, mun siskon Pepin ja mun tädin Bertan. Ja toki mukana oli Elviskin. Elvis, vaikka onkin mun veli, ei oo niinku verisukulainen, mutta se on samasta kennelistä kuin Maya. Ja viidestä bostonista on mahdonta saada sievää ryhmäkuvaa. 


Tässä me ollaan kaikki. Vasemmalta Elviksen pylly, Peppi, Bertta, Mayan selkä ja minä.


Elvis ja Peppi.

Ma kaikki tultiin oikein hyvin toimeen keskenämme. Ja ihan varmasti Maya muisti minut ja Pepin. Kaakkurin koirapuisto oli vaan ihan täynnä toissapäivänä satanutta lumisohjoa ja vettä. Emännän vaelluskenkien saumat oikein imivät sitä vettä sisään ja niinpä ne joutuivatkin kotona roskikseen. Ne ei ollut kuulemma kuin jotain 14 vuotta vanhat...

Elvis: Joo, puisto oli taas täynnä tyttöjä. Joten tutustelun jälkeen mulle kävi niinkuin aina näissä tapaamisissa. Mä jouduin taluttimeen. Tällä kertaa joukon ihanin oli Hugon sisko Peppi. Ja se ei vielä osannut oikein puolustautua tällaisia komeita urhoja vastaan...


Peppi, Bertta, Hugo ja mä...

Loppuajasta me saatiin myös seuraa puistoon, shelttejä. Ja mä oon tiukasti Pepin perässä. Mutta oli mukava tapaaminen. Me tavataan taas kesällä, kun on parempi ilma. Sitä odotellessa!


Niin, ja tuli puistoon yksi mäyriskin.


10 kommenttia:

 1. Koirapuistollinen komeita koiria, varsinkin se mäyrä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se mäyrä tuli sinne just kun me lähdettiin. Ei ehditty tutustua.

   Poista
 2. Hieno tapaaminen kuvien kera :)
  Mäyriksellä on vissiin pikkuisen kastuneet mahakarvat, ei tunnu haittaavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan haittaa kastuneet mahakarvat. Meitä sen sijaan paleli vähän, joten piti lähteä kotiin. Varsinkin Elvistä, kun se joutui olemaan remmissä.

   Poista
 3. Onpas teillä ollut ihana sukutapaaminen. Minä kävin viime kesänä moikkaamassa mun siskoa ja veljeä, jotka asuvat lähistöllä, mutta ne piti mulle ihan hirveää komentoa. Tosin niitä taisi harmittaa, kun mä olin pihalla ja ne oli aitauksessa. Eipä silti, mä en oikein kavereista välitä. Moikkaan ja haistan ja sitten onkin jo taas aika jatkaa matkaa. Vaikka kyseessä olisi juoksuinen narttu! Mukavat pyhät toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siksipä me ei paljoa koirapuistoissa käydäkkään, kun Elvis ei oikein osaa käyttäytyä siellä. Se ahdistelee aina jotain tyttöä...

   Poista
 4. Tuo rehvoominen lie ollunna sittä haaskoo :) Nuimpaljo kaverija. Ja sukulaesija.
  Ee oo vuan ollunna oekee hyvä tuo tantere missä tepastella. Liukkaan näköstä. Ja märkee.
  Peppi ee kaaheen ilahtunneelta kommeesta miesseorasta näätä... :D
  Äet sano ettee oes meekämääkky pärjännä tuola. Oesin haakkuna kaekki ja lymynnä kuulema loppuaejjan äetin jaloessa. Eepä tiijjä ku ee oo kokkeeltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä säkin Iivari pärjäisit koirapuistossa, jos olisit harjoitellut sitä pienestä pitäen. Kaupungissa pitää oppia kaupunkikoirien tavoille. Mutta kuten edellä mainittiin, ihan kamalsti me ei koirapuistoissa käydä, kun Elviksen hormoonit hurisee niin kovasti.

   Poista
 5. Derriere-hakuinen kirsu tosiaan Elviksellä! :D mutta mihinkä sitä nyt uros tavoistaan pääsisi. Ja kun kivaa näytti olleen, niin mikäs siinä nuuskutellessa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei... onkohan se nimi "terrieri" tuosta sanasta johdannainen. Jospa me kaikki ollaan vähän niinku silleen käyttäytyviä?

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!