sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Salahuoneen käyttötarkoitus

Hugo: Nyt mulle on on selvinnyt sen salahuoneen eli parvekkeen käyttötarkoitus. Siellä otetaan päiväunet ja siellä tehdään ruokaa. Siellä on nimittäin meitä varten aurinkotuoli ja rilli.


Me haisteltiin Elviksen kanssa, että jossain muuallakin rillataan, mutta meillä oli selkeästi paremmat sapuskat, jotain täyslihaa. Elvis kyllä yrittää olla aurinkotuolin valtias ja ei oikein päästä mua tuolille. Me käytiin monet keskustelut siitä, kumpi saa olla tuolilla vai ollaanko yhtä aikaa.


Elvis: Aiotsä mahtua tähän? Me ollaan jo emännän kanssa vallattu melkein koko tuoli. Pysy kuule siellä lattialla!Täyttä on, mutta kyllä me kaikki lopulta mahduttiin tuolille köllimään. Hugo sai itse asiassa parhaimman paikan. Emännän pullukan mahan päällä.

Hugo: Tänään mä näin myös mulle uusia jutskia, nimittäin semmoisia lintuja kuin sorsia ja joutsenen. Emäntä antoi mun vähän ajaa niitä sorsia takaa *tirsk tirsk*. Mutta se joutsen me jätetiin rauhaan.10 kommenttia:

 1. Siis teillä on ikkulioma aurinkotuali ja rilli! Jopas jotakin. Meillä on vaan matto terden lattialla ja rillistä hajuajakaan. Hyvinhän te sovitte kolmistaan siihen aurinkotualiin, ei tee tiukkaakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin siitä rillistä me olla aivan varmoja. Mutta rilliatulat putsattiin yhdessä putipuhtaiksi. Eu tartte sitte emännän pestä niitä :)

   Poista
 2. Hieno joutsen, hyvä ettet säikäytellyt.
  Teillä on mahtavat parvekebileet ollut siellä ja näköjään kaikille löytyi makuupaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo joutsen on viime kesän poikasia ja talvehtinut ihan yksin tuossa meidän lähellä joella. Siitä on ollut lehdessäkin juttua. Ja se on aika kesy, kun ihmiset on ruokkineet sitä.

   Poista
 3. Onpas se hyvä, että olet selvittänyt tuon salahuoneen tarkoituksen. Ei sellaisia salapaikkoja saisi kotona olla. Kyllä meidän koirien kuuluu päästä kaikki tarkastamaan. Me kanssa äipän kanssa oleiltiin jo pihalla lauantaina. Se istuskeli pihapenkillä ja mulle se laittoi maton lattialle. Oli aikas mukavaa kölliä auringossa. t. Eka
  ps. Hyvä että mahduitte samaan tuoliin, kyllä veljesten kuuluu antaa toisilleen tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringossa kölliminen on parasta <3 Ja kyllä me ihan hyvin mahduttiin loppupeleissä yhdessä siihen tuolille makaamaan.

   Poista
 4. Sopu sijjoo antaa :) Hyvästi ootta mahtunna. Teelläkö on sielä iha oma rillihhii? Kyllä sielä teejjän huushollissa tiijjettään mitenkä koerija pietään talossa :) Oekeet on otteet sielä.
  Kannattasj ottoo mallija jonnii tiälä asuvan naesimmeesennii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinku tuossa Myrskylle ja Tuiskulle vastattiin, ei me oikeastaan ihan varmoja olla siitä, että kenelle se rilli oikeastaan on. Mutta hyviä makupaloja me sieltä saadaan.

   Poista
 5. Elvis ainakin tietää mitä salahuoneessa kuuluu tehdä, kun kirsu nousee heti kohti lämmönlähdettä! ♥

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!