sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Lazy sunday

Elvis ja Hugo: Meillä oli tänään semmoinen löhösunnuntai. Pikkuisen me kisailtiin keskenämme, mutta muuten on otettu melko lunkisti. Ulkona on niin paljon rapakkoa, että meitä ei huvita lähteä lenkillekään. Eilenkin joku mummeli kysyi, että onko tuolla (Elviksellä) jalka kipeä, kun se linkuttaa kolmella jalalla eteenpäin. Ei oo. Me ei vaan tykätä rapakosta ja varotaan, että tassut ei kastu. Hugokin on oppinut linkuttamaan :).
Vasaloppet, ei kiinosta...

Ainoa asiallinen homma tänään oli emännän keokätkön huolto...


Niin, jos tänään on naisten päivä, niin eilen oli kansainvälinen löytöeläinten päivä. Onneksi maailmassa on ihmisiä, jotka pitävät karkureista muistakin reppanoista huolta... Meillä on onneksi asiat hyvin.

11 kommenttia:

 1. Juu, meillä on elämä mallillaan. Saahaan kölliä lämpösessä sohvalla täyden vattan viäressä.

  Tuisku: Hei, mäkin oon kolmiloikkaaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ja vielä sen täyden vattan vieressä on useinmiten rapsutuskone :)

   Poista
 2. Kyllä sitä tuollaisia löhöpäiviä välillä tarvitaan itse kukin! Mä olen kyllä tänään käynyt parilla tunnin lenkillä, kun täällä Turun suunnalla alkaa jo tiet ja polut olla melko kuivia ja kiva kulkea. Tosin mun mielestä niissä rapakoissa on paremmat tuoksut, mutta äippä ei tykkää. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, meidänkin miniä asuu Turussa ja siellähän on selkeesti aina peremmat kelit kuin täällä. Ja säkö tykkäät rapakoista? Me ei...

   P.S. Sun emännällä on kiva ploki, meidän emäntä tutustuu siihen tarkemmin paremmalla ajalla.

   Poista
  2. No en minäkään varsinaisesti tassujani kastella tykkää, mutta kuono on kiva laittaa lehtikasoihin ja heinäturppaisiin.
   Ja kiitokset äippän puolesta. Se on vähän laiska nykyisin kirjoitteleen, mutta ehkä se parantaa tapansa. Olen kyllä yrittänyt laulaa sille, että oma blogi mulla olisi ihan kiva....ans kattoo ny! t. Eka

   Poista
 3. Ihan oikein pitää välillä löhöpäiviä että jaksaa sitten taas pelmuta :) Aika hyvin olette kuvista päätellen noudatteneet löhöpäivän teemaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin sitten pömistelty oikein olan takaa, kun oltiin yksin työpäivän ajan kotona. Ainakin emäntä väitti niin, kun näki meidän tekemät jäljet...

   Poista
 4. Oekee tapa viettee sunnuntaeta :) Ee oo pakko männä pihalle jos ee taho. Varsinnii ku on märkee.
  Mullon kuulema tapa vesjkelillä nostella jalakoja ku ravihevonen :)
  Hyvä makkuupaekka, tääs maha ja se ruaputuskone pitäs olla kaekilla koerilla.

  VastaaPoista
 5. Mitä ISOveljet edellä, sitä pienet perässä.. Jokos se on emännällä niin paljon keopointseja, että oma kätkö on toteutettu? Mitenkäs tällainen merkkitapahtuma on päässyt silmieni ohi huomaamatta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MEIDÄN yhteinen keokätkösaldo on nyt 287... Emännän mukaan se ei oo vielä mitään geokätköilijöiden ranking-listalla. Tuhat olis jotain. Täällä on yks eläkeläismies, jonka löydettyyjen kätköjen saldo on yli 33000... Ja meillä on kaksi omaa kätköä.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!