sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Aurinkoa, jäätä ja pallottelua

Elvis ja Hugo: Meidän edellinen reissu mökille meni vähän mönkään, kun siellä oli niin pilvistä. Mutta koska säätiedotus lupasi tälle päivälle aurinkoa koko taivaan täydeltä ja +7°C lämpötilaa, niin meidän porukat päätti lähteä taas mökille. Ja meillehän se sopii!

Eväät käytiin ostamassa huoltoasemalta, HooKoo plöötä. Meidän emäntä kun on semmoinen makkaranirso. Sille kelpaa vain harvat ja valitut merkit ja huoltoaseman valikoimat eivät ole sieltä laajimmasta päästä. Meille kyllä kelpaa makkara kuin makkara, etenkin Hugolle. Hugo tietää aina, koska syödään ja on ekana paikalla.


Jee, vapaus juosta niin lujaa kuin jaksaa! Nyt oli sitten kunnon kestohanget. Ja tuossa on tuo tie, jota ei ole aurattu. Joku oli kyllä ajanut siitä mönkijällä. Ekana on emännän serkun mökki, meidän mökki on tuolla kauempana.


Järven pinta oli jäätynyt tosi liukkaaksi, mutta meidän kynsillä sai jäästä pitävän otteen. Muutaman kerran vaan pyllähdettiin.


Isäntä ja Elvis on tuolla kaukana... Hugokin lähti isäntää vastaan ja nyt me tullaan!


Emännän auringonottotuoli...


Sitte me saatiin uusia palloja. Nuo on tuommoisia junioripalloja, jotka sopii tosi hyvin meidän suuhun.

Loppupäivästä meitä jo vähän väsytti ja istuttiin vuorollaan emännän sylissä. Tässä Elvis.
8 kommenttia:

 1. Mukavannäköstä männöö :) Vaahtija on riittännä. Kyllä seon hyvä ku on tuommonen reepas veljmies matkassa :)
  Vuan mitenkä uskaltia jiälle männä? Eekö ne jo oo ruvenna pehmijämmään?
  Äet pelekee järvejjiätä. Sano ettee mänis vaekka joku ajas raktorilla eeltä :)
  Minä sitä suattasin ehken hilipoo hyvästihhii.
  Kyllä ens yönä unet maestuu teelle tuommosen supermukavan päevän jäläkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä tuon järven jää vielä kestää. Pilkkijöiden mukaan jäätä on ainakin 50 cm paksusti ellei enemmänkin. Ja jos jää pettäisi niin ei tuohon rantaa huku, sen verran matalaa se on. Tosin kastuminen ei olisi mukavaa. Ja tuo jää kestää jos ei traktoria niin ainakin pikkuauton.

   Poista
 2. Kyllä on upeita ulkoiluilmoja! Täällä Turussa ei tosin ole enää lunta eikä jäätä, joten kesäkeleillä mennään. Mutta aurinkoa riitti ja pupuja haukuttavaksi asti. Emäntä vaan ei ymmärtänyt, että perään olisi pitänyt päästä. Puhu jotain rauhoitusajasta. Mitä lie tarkoittanut? Metsästyskoira ajaa aina, ei siinä mitään kalenteria tarvita. t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tässä kerrostaloalueella oma kaupunginosapupu. Siitä on juttua ainakin tuolla mun viime vuoden kesäkuun postauksissa. Ihmeesti se vaan on selvinnyt hengissä. Oli sillä joku tyttökaverikin, mutta poikasia ne ei tainneet saada. Olisi tullut lisää haukuttavaa :)

   Poista
 3. Kyllä ei kevätkekelit tuosta parane ! Tuntuu Elvis ja Hugokin arvostavan noita puitteita, näkee ilmeistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs sen parempaa kuin että saa juosta irrallaan niin lujaa kuin jaksaa :) Ja kunhan sorsat palaavat järvelle, niin sitten vasta mukavaa onkin...

   Poista
 4. Quote: "Isäntä ja Elvis on tuolla kaukana..."
  Ja VIUH.. se lähti kuin ammus tykistä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugoa väsytti jo tuossa vaiheessa niin paljon, että ihan koko aikaa ei jaksanut juosta, mutta sitten luonto veti puoleensa ja piti lähteä... :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!