maanantai 23. maaliskuuta 2015

Iso poika... tai melkein

Hugo: Mä alan pikkuhiljaa olemaan jo iso poika. Tänään mä nostin ekaa kertaa jalkaa, kun käytiin päivälenkuralla. Oikeaa takajalkaa. Mutta kyllä mä vielä kyykkypissaankin. Ja en mä vielä ihan sisäsiisti ole. Kakka tulee useammin sisälle kuin ulos. Joka toinen kerta paperille ja joka toinen kerta keittiön pöydän alle. Ne on nyt mun vaki(kakka)paikat. Emäntä sanoo, että kunhan kesä tulee, niin mun on aika oppia ison koiran tavoille. Me muutetaan mökille ja ollaan siellä ulkona koko ajan. Niin eiköhän se kakkakin tule ulos... Ja sieltä on muutenkin lyhyempi matka sisältä ulos ja ovi on yleensä aina sepposen selällään auki.

Keväässä on myös se hyvä puoli, että kadonneet pallot löytyvät. Tämäkin pallo löytyi mökiltä ja se oli tuikasti jäätyneenä maahan kiinni.


Elvis yrittää omia kaikki pallot, mutta kyllä mäkin joskus saan ekana pallon kiinni. Ja vaikka meille molemmille heitetään palloa, Elvis yrittää omia ne molemmat.Nämä kuvat on vielä siltä viime viikkoiselta mökkireissulta. Me käveltiin jäätä pitkin noiiiiiin kauas meidän mökiltä.


Ja lopuksi hirvenpallerotaidetta.


8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin ison koiran merkki kun se jalka jo nousee :) Nero muuten välillä vieraassa paikassa kun jännittää niin ei nosta jalkaa vaan pissaa lorottaa suorilla jaloilla seisten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meillä oo tapahtunut tuommoista jännitys-pissaa. Mutta Elviksen suihku lentää useinmiten suoraan etujalkojen taakse, se tietää pesua...

   Poista
 2. Hieno homma että jalaka noosoo :) Mutta ee se kyykkyhommakkaa haettoo. Tosjmies voep tehä mitenkä vuan :)
  Paljo on teelläe lumet sulanna. Meellä vuan uutta sattaa. Liekö se kevät kiertännä meejjät kokonnaan.
  Mukavata viikkoo sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satoi meilläkin tänään lunta. Mutta eikös se ole niin, että uusi lumi vanhan ajaa. Nuo kuvat on tosiaan viime viikolta, kun oli aurinkoista. Kyllä se kevät vielä tulee. Niin sinne kuin tännekin. Nythän on vasta maaliskuu...

   Poista
 3. Hugo, piä puoles pallopeleissä tai kehitä juaksunopeuteus rakettimaiseks. Niin mää oon tehnyt. Terkuin Tuisku

  VastaaPoista
 4. Hui, vieläkö jää kantaa? Varovasti kamut, on ollut paljon uutisissa jäihin pudonneita koiralaisia!

  Kyllä sä kesällä sitten kerkeet oppia kakkimaan pihalle, kurja se nyt talvella on aina ulos asti lähtee. Toi koiven nostaminen on hieno homma! Muista sit tehdä sitä usein, ja mahdollisimman moneen paikkaan. Mä oon opettanu mun Luna-kamunkin nostamaan koipea pissatessaan, vaikka se on tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuon järven jää kestää, se on vielä hurjan paksua. Ja se järvi on nääs paljon pohjoisempana kuin sun asuinseutu. Ihan varmalla se kestää vielä pääsiäisenäkin!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!