perjantai 13. helmikuuta 2015

Oppipoikana

Elvis: Hugo on jo sen verran iso, että senkin on aika oppia tukemaan meidän emännän harrastusta, sitä keokätkeilyä. Ja mun kait tässä pitää olla tarkkana mihin mennään, kun emäntäkään ei näköjään oo aina ihan kartalla.

Nimittäin tänään me lähdettiin hakemaan yhtä uutta kätköä tästä meidän lähihuudeilta, Åströmin puistosta. Me käveltiin tovi mukavassa kevätsäässä ja emäntä alkoi kaivelemaan koordinaatteja siitä käännykästään. Kunnes se huomasi puiston nimikyltin, Franzenin puisto! Se vei meidät ihan väärään puistoon! Me oltiin kävelty ihan muina miehinä koirina siitä kätkön ohi ja tiputettu kakkapussikin roskikseen parin metrin päähän siitä kätköstä. No, ei se mitään, saatinpahan kunnon lenkura!


Se kätkö oli ihan helppo nakki, paitsi että ei me sitä saatu. Emäntä sanoi, että se ei oo näköjään pygmeille. Mitä ne on? Aikoi palata kätkölle isännän kanssa. 

Hugo: Mulla on nyt vaateongelma. Mulla ei oo kertakaikkiaan mitään päälle pantavaa. Tai on, muttei oikein sopivaa. Niinpä emäntä pisti mulle ensin alle sen pienen villapuvun ja päälle Elviksen vanhan villapuvun. Mutta sen helma hankasi ikävästi mun pyllyä, joten me käännettiin sitä ylöspäin. Emännän mielestä ei ollut kovin kivan näköinen asu...


Ja mä pääsin siis ekaa kertaa keokätköilemään. Tosin me keskityttiin Elviksen kanssa lähinnä risujen rouskutteluun. Jos se keokätkeily on tällaista, niin ihan mukavaahan se on.


Ja sitte me nähtiin yksi mukava tyttö-mäyris. Sen nimi oli Aino. Aino on kuulemma pienestä koostaan huolimatta kova pomottelemaan. Ja meidän mielstä myös kova pusuttelemaan.


Mutta sen verran koville tuo kätköilyreissu otti, että me rojahdettiin saman tien päikkäreille tähän emännän työtuolin alle, kun se päivittää tätä meidän plokia.


Hyvää Ystävänpäivää kaikille meidän plokikamuille!


8 kommenttia:

 1. Aino! Voi että ku tykätään tommosesta kauniista MÄYRÄkoiraneitistä. Joo. Ootte onnen poikia, Hugo ja Elvis.

  Vai on Hugolla pukeutumispulma. Johtusko se siitä, että ku ei oo enää ihan pentu, muttei oo viäl aikuinen, niin on semmosessa välitilassa.

  Oikein mukavaa ja riamukasta ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Joo, mä oon välitilassa. Mä sain viime viikolla sen uuden puvun, mutta se on vielä pikkuisen liian iso. Ja toisaalta, siitä pienempi koko olisi jäänyt mulle heti peineksi. Joten näillä mennään!

   Aino oli kyllä tosi söpö. Oikein semmoinen meidän poikien mielenen. Tykkäs pusutella!

   Poista
 2. Vaatteet *huokaus*, aina liian suuria tai pieniä tai väärän värisiä tai mallisia. Ei oo helppoo kaksijalkaisillakaan. Pusurikasta ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mieluiten me oltais tietenkin ilman vaatteita. Varmaan vielä pari kuukautta pitää keksiä jotain päällepantavaa.

   Sinne myös mukavat ystävänpäivänaukaisut sinulle ja kisuleille!

   Poista
 3. Hyvää Ystävänpäivää ! Vaalea neule näyttää todella tyylikkäältä, juuri sopiva keväthangille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tyylikäs pitää olla! Tai ainakin yrittää... Samoin sinne mukavaa ystävänpäivää!

   Poista
 4. Hieno on tuo uus vuate. Ee oo kaavvan liijja iso.
  Kylläpä sielä on nättijä tyttöjä <3 Mielellään kahtelis tiälläe.
  Oekeen hyvvee Ystävämpäevee teelle kamut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Jos mä oon yhtään perinyt mun vanhempien geenejä, niin musta pitäisi kasvaa isompi kuin Elviksestä. Joten ei mun kauan tartte pitää toisen vanhoja vaatteita...

   Hyvää ystävänpäivää myös sinne savonmaalle!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!