keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Energiapiikki

Elvis: Tämä viikko on ollut vähän tylsä viikko. Meidän isäntäväki on nimittäin lenssussa. Kumpikin ja yhtäaikaa. Joten me ei olla päästy kunnon lenkurallekaan. Ja johonkihan sitä energiaa pitää purkaa. Mä kyllä osaan ottaa ihan rennosti ja hoitaa porukoita lämmittämällä niiden jalkoja sängyssä. Mutta tuo Hugo... Se haluais vain riehua.

Aamulla mä heräsin totuttuun tapaan klo 5,30. Me tehtiin Hugon kanssa aamutoimet ja saatiin aamuruoka. Sitte emäntä ja isäntä jatkoi uniaan. Ja ne pisti makuuhuoneen ovan kiinni, että me (lue Hugo) ei pääse riehumaan sinne. Ja mitäs se keksikään. Mä kyllä yritin sanoa, että ei kannata...


Se pölijäke hajotti oman koppansa! Kait se on sitte mukavampi nukkua vähän kovemmalla alustalla. Emäntä kyllä keräsi nuo vanupallot takaisin tyynyn sisälle ja pisti tyynyn paikoilleen. Mutta kopan alaosan vetoketju on nyt förbii, joten on vain ajan kysymys, milloin Hugo huomaa taas sen.

Siivouksen jälkeen emäntä huokaisi syvään ja painui takaisin sänkyyn. Ja niin mekin! Voitto kotiin!Oisko tämä ollut semmoinen väsytystaistelu?

10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista palveluskunnalle! Näköjään kyllä väsytystaistelun voittajatkin antoivat kaikkensa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä ihmettelikin, että mitenkäs se Hugo jäi niin kiltisti oven taakse... :)

   Poista
 2. Varmaannii joku semmonen seon ollunna. Ku on kerta kaekki muate männy sejjäläkee:)
  Hugo on viihyttännä ite ihteesä ku on viihytysjookot kippeenä...
  Pikasta paranemista kotj´jookoelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä alkaa ainakin toipumaan, kun se jaksaa jo tietokoneella istua. Mutta ollaan me saatu nukkua sängyssä kerrankin tarpeeksi. Päiväunet ja kaikki!

   Poista
 3. Miten voi olla noin söpö vaikka on tehnyt tihutöitä...niin viattoman oloinen :) Aijai kun lakanoissa on kivaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt se Hugo sitten tuhosi petinsä pehmusteet totaalisesti... Pelkkä ohut pohjallinen ja viltti on enää pehmusteena

   Poista
 4. Mainiota! Tuo on just tommonen väsytystaistelu. Sitä toi meidän kiljukaula-Fannikkakin taitaa harrastaa... korvat soi, kuulkaas.

  Hugon kannattas kyllä valita riekunnan kohteeks joku muu kuin oma peti. Kurja se on pehmukkeettoman tyynyn päällä nukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, luehan edellinen vastaus. Tyyny on nyt tuhottu ja roskissa...

   Poista
 5. Vastaukset
  1. me ollaan kyllä aikamoisia väsyttäjiä. Puolin ja toisin :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!