sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hammaskeiju

Hugo: Eilen meidän emäntä astui johonkin todella terävään ja kovaan. Ja lähempi tarkastelu osoitti, että se oli mun maitohammas. Poski sellainen. Nyt mä oottelen jänskällä, että mitähän se hammaskeiju tuo. Kinkkuleike tai juusto olisi parasta.


Tässä tuo hammas alapuolelta. Tuo hammas taisi irrota vetoleikissä, kun mä kisailin Elviksen kanssa. Ei tarvitse käyttää muita kikkoja.

Ja sitte mä pääsin ekaa kertaa koirapuistoon! Siellä oli kyllä vähän pelottavaa, kun kaikki ne koirat tunki mun tykö ja halusi tehdä tuttavuutta. Ja yks Elma ihastui minuun niin, että se ei antanut isännälleen ottaa itseään kiinni. Meidän emäntä sieppasi sitten sen pannasta. Onneksi me Elviksen kanssa osataan totella :) "Tänne" -käsky on molemmilla hallussa.

Elvis: Meidän emäntä vaihtoi keittiöön maton. Kun se edelinen oli ihan Hugon sotkema. Ei kuulemma kehtaa vieraita pyytää. Ja sitte emäntä yritti ottaa meistä päivityskuvan tähän plokiin. Aluksi meitä ei huvittanut yhtään poseerata. Mutta arvaattekos mikä auttoi ihmeesti asiaa?10 kommenttia:

 1. Olisko ollut vaikka kalkkunaleike mikä motivoi tuohon hienoon poseeraukseen :)
  Koirapuistot on varmaan jännittäviä paikkoja ensimmäisiä kertoja, nyt tietää Hugokin miten sinnikkäitä tytöt on jos ne johonkin ihastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Mä oon vielä niin pieni, että mua ahistaa tuommoiset lähentelyt. Mutta annas olla kun kasvan. Kyllä mä sitte noille Elmoille näytän!

   Kyllä se oli ihan savupalvattua kinkkuleikettä! Herkkua!

   Poista
 2. Minä kansa veekkoesin jottae kalakkunata posseeraaspalakaks.
  Äet on tallettanna johonnii rasijjaan minun hampaeta muutaman. Minkä sattu löötämmää. Ja yhen minun eeltäjännii :)
  En kyllä tiijjä minkätähe. Meellä ee nuita hammaskeejjuja näkynnä. Näkykö sielä?
  Työ ootta viksuja poekija ku tuletta käskystä. Minen aena tule. Aenakkaa sillon ku on hajulla joku elukka. Minkä sille mahtaa jos ee kuule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meitäkääm uskalla irti pitää kuin takuuturvallisissa paikoissa. Tiedä vaikka kuulo menisi just kriittisellä hetkellä.

   Ja se oli siis savupalvattua kinkkuleikettä!

   Poista
 3. Luulin, että palkka olisi ollut joulukinkun viimeiset rippeet pakkasesta, mutta ne taitavat olla enää muisto vain..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime jouluna meillä oli niin pieni kinkku, että siitä ei mennyt pakkaseen yhtään. Harmi.

   Poista
 4. Ilman muuta se on kinkku ku kiehtoo ja motivoi. Noin meilläkin saahan pilkettä silmään. :)

  Hugo, sun iholles tunki ihan aito puumanainen, kih hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaumeeta, onko noita puumanaisia enemmänkin...? Mä haluaisin viettää vielä poikamiespäiviä.

   Poista
 5. Hui kaamee mikä hammas! Mun mammallani on heikkous, sitä rupee etomaan kaikki heiluvat saati sitten irronneet hammasasiat. Nyt sulle kasvaaki sitte rautainen purukalusto!

  Koirapuistot on kivoja, jos siellä on kivoja kamuja. En oo aikoihin käyny, kun on ollu vähän huonoja kokemuksia. Mut mun mamman tänne-käsky kaikuu siellä kyllä ihan kuuroille korville, on sen verran kiinnostavia haisuja nuuskuteltavina.

  Hieno matto teillä muuten, oikein pirtsakan keväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin matto oli olokuoneessa, mutta kun se on tuommoinen liru ja me ollaan niin vauhdikkaita, niin se ois aina makkaralla. Joten se pönkättiin pöydän alle.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!