sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mummun kaverina

Mä olin viikonloppuna vähän aikaa mummun kaverina, niinku hoidossa sillä. Mä oon aikaisemminkin sanonut, että mummulla on selkeesti paremmat ruuat kuin meillä kotona. Ja se tuli taas todistettua. Ensiksi me syötiin mummun kanssa sen makkarapotut ihan fifty-sixty. Mäkin söin kaikki potut, porkkanat, purjosipulit ja tietty ne makkarat. Sitte me syötiin vielä jälkiruuaksi melkoiset siivut pannukakkua. Kun emäntä kuuli tästä, niin se tykännyt ollenkaan. Miksi? Eikö se oo vaan hyvä, ettei tartte pelkillä kotiruuilla olla? Se meinas, että tuota menoa joku voisi sanoa mulle saman, mitä mun emännän tutulle koiralle, Saharalle, eräs koirananäyttelytuomari oli sanonut "on näköjään ollut ruoka-aikaan kotona"...

Onneksi sain kuitenkin mökillä vastapainoksi liikuntaa. Isäntä yritti timpuroida jotakin, mutta mä toin sille sinnikkäästi palloa.Heitä! Ja jotain ihme venetsialaislyhtyjä oltiin pistetty mun juoksuradalle.8 kommenttia:

 1. Pallonpeluuta on päässy harrasteleen. Hianoo, Elvis! Iskän apurinakin oot ollu ja vaikka mitä. Mut pottumakkaraa ja pannaria. Ei oo todellista! Sulla on kullan arvonen mummo. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummu aina sanookin, että mun pitäis jäädä sinne sen kaveriksi. Mutta edellä mainitusta syystä en saa jäädä... Ihme nipotusta taas! Mutta kerran yks naapurin kissa muutti mummulle, kun se tarjos sille aina katkarapuja.

   Poista
 2. Mummujen kansa suap herkutella! Seon itestään selevä asija. Eekä siihe oo äepillä mittää sanavvaltoo! Minkääntähe muute mummuilla on aena paremmat sapuskat ku kotona!??
  Onse vuan hyvä ettoot nuin taetava kaver. Kyllä tarvihtoo iskähhii apuva nuissa hommissa. Tiijjä vaekkoes lyönnä sormeesa jos et oes ollunna vahtina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun emännän poikakin sano pienenä, ku sen mielestä OLI PAKKO lähteä mummulle "No, ainakin siellä saa hyvää ruokaa..." Eli se kertoo kaiken mun emännän ruuanlaittotaidosta...

   Poista
 3. Yhdyn edellisiin, eli on Mummujen oikeus ellei jopa velvollisuus tarjota herkkuja karvaisille tai karvattomille lapsenlapsilleen! ;D
  Pieni liikunta tasaa masutilanteen, ja jälkeiset (KIRJAIMELLISESTI) hoitaa emäntä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mummu saa monipuolisen ruuan ateriapalvelusta ja se jättää mulle aina tarkoituksella jotain herkkuja, pistää vaikka pakkaseen oottamaan mua :)

   Poista
 4. No on sulla kyllä huippumummu, pannaria ja kaikkee! Kivannäkönen juaksurata sulla, on vettä ja kaikkee, kävikkö pulahtamassa pallonriepottelun tiimellyksessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä meidän järvessä on sen verran äkkisyvää, että mä en oikein halua uida siinä, vähän käyn mahanpohjaa kasteleen. Joskus mut kannetaan veteen...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!