torstai 21. elokuuta 2014

Taiteiden yö

Mä oon kyllä nyt sivistynyt ihan kulttuurillisestikin. Me käytiin nimittäin Taiteiden yössä Koirien leffaillassa! Se oli järjestetty taidemuseon autotalliin.Siellä pyöri monenlaista eläinaiheista leffaa koirien ja muidenkin eläinten äänillä höystettynä. No, totuuden nimissä pitää sanoa, että en mä niistä leffoista niin välittänyt. Kaikki muu oli mukavampaa. Niinku uusien kamujen tapaaminen. Koska mulla on plokikamuina monta mäyristä, mä pistän tähän vielä kuvan mun uudesta tuttavuudesta, kääpiömäyräkoira Nirpusta, Nirppu on vielä pentu.


Lisää tämmöisiä tapahtumia, joihin koiratkin ovat tervetulleita!

6 kommenttia:

 1. Elvis, hianoo tommoset tilaisuudet, joihin on koirakkin tervetulleita. Erityisesti miältä lämmitti toi Nirppu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yhtään väheksymättä ketään mun plokikamelia, niin mäyriksetkin on ihan mukavia. Varsinkin kun mun emännän plokiseuraaminen alkoi muutamasta mäyrisplokista... Ollista sekä Myrskystä ja Tuiskusta. Sitte on tullut paljon muitakin kavereita. Koiraplokimaailmassa on mukavaa!

   Poista
 2. On mukavija tuommoset tapahtumat. Nirppu on kerrassaan sulonen. Isäntäsä kengän kokonen :) Aeka rohkee oot ku oot uskaltaatunna tuttavuuksii tuon ison koeran kansa. Haski taetaa olla vae...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon tavannut tuon Huskyn aiemminkin, oltiin uimassa yhtä aikaa. Se on tosi rauhallinen. Enempi siellä riehusi semmoiset pienemmät koirat. En kuitenkaan mä. Ja Nirpunhan voisi laittaa vaikka taskuun!

   Poista
 3. Wau! Koirien Taiteiden yö! Kiva idea ja paljon samanmielisiä kameleita! Itse jätän taiteiden yön väliin. Keskustassa kun ihmiset käyttäytyy kuin koirat! Haukkuvat kilinäkassit käsissään tyhjästä ja pissivät pitkin nurkkia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli eka kerta munkin isäntäväelle. Sitte ois kuulemma ollut vielä joku Pahhin urkukonsertti, mutta mä en ois päässyt sinne mukaan eikä isäntäväkikään jaksanut lähteä sinne, kun se oli aika myöhään. Ja aamulla sitten töihin lähtö. Mutta kyllä tuo leffailta oli kiva tapahtuma!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!