lauantai 28. kesäkuuta 2014

Monenlaista häppeninkiä

Aamulla mä höristin korviani, kun kuulin sanan "rilli". Täällä meillä päin oli tänään joku rillimaisteri -kilpailu. Niinpä mekin lähdettiin torille, jos vaikka saataisiin maistiaisia. Mutta voi veikkoset, siellä oli niin paljon porukkaa, että ei ollut toivoakaan päästä edes lähituntumalle. Tuoksut oli kyllä mahatavat meidän kaikkien mielestä.

Niinpä porukat tyytyi kahvilan vissyyn ja mä tarkkailin ympäristöä.


Ja hei, täällä tapahtuu jotain mielnkiintoista!Täällä oli tänään myös semmoinen Geopark Challenge -kisa. Emännän mielestä se vaikutti tosi mielenkiintoiselta. Se sanoi, että jos se olisi huuuurjan paljon nuorempi, niin tuosta se saisi uuden mukavan harrastuksen. (Kyllä mulle se sen geokätkeily riittää.) Yksi suorituspiste oli ihan meidän kodin lähellä ja me katseltiin partsilta, kun nuo kilpailijat tulivat köysillä alas Tietomaan tornista. Jolloin emäntä sanoi, että ei siitä ehkä olisikaan ollut harrastamaan tuota lajia. Sitä kun huimaa jo tikapuilla...

Iltapäivällä pääsin vielä kauppaan, joten melkoisen täydellinen päivä.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä on ollunna sulla hyvä päevä:) Mikkään lie ollunna se teltta mihinkä olit nii innolla mänössä?
  Äet on käännä usseesti siinä teejjän seotuvilla. Sen paras kaver asu siinä lähellä ennen. Että tuttuja seotuja kuulu olovan. Siinähä on se mahtava puistohhii lähellä.
  Kummija rillimaesterija sielä ku ee ies pientä maestipalloo oo herunna! Tuo kätköelyhomma suattaa olla semmosta ettee siihe meejjänkää mamman kintut kuonnu ennee. Suati piä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se teltalta näyttävä asia oli semmoinen mainosaitakangas, jonka sisäpuolella nuo kilpailijat vaihtoivat varusteitaan. Alempi kuva on otettu sen kankaan yli, mä yritän kurkkia ali.

   Joo, se puisto on Ainolan puisto. Me kuljetaan aina sen läpi, jos on kaupungille asiaa. http://www.elvistellen.blogspot.fi/2013/11/syyslenkuralla.html

   Geokätkeily on ihan hauskaa, mutta ei meidänkään emäntä mihinkään puihin kiipeä... enää...

   Poista
 2. Harmi tosiaan, ku et saanu rillimaisterikisasta maistiaisia, mut onneks sulla oli muuten täydellinen päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus näinkin. Joskus kun on tylsääkin... Kotona sain sitte ite rillattua kanaa.

   Poista
 3. Ai kun kivan tapahtumarikas päivä! Aurinkokin näytti suosivan teitä, toisin kuin täällä etelässä.
  Harmi vaan, ettei rilleristä ollut paremmin maistiaisia tarjolla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran näinkin päin, että täällä pohjoisessa on lämpimämpää!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!