lauantai 21. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhla(ko)?

Mun juhannus ei mennyt oikein putkeen. Ensinnäkin mökillä oli kamalan kylmä ja siellä satoi. Yksi hyvä puoli tuossa ilmassa silti oli; mökillä ei ollut ainuttakaan sääskeä!


Niinpä isäntä ja emäntä päätti lähteä takaisin kaupunkiin viettämään cityjuhannusta. Ja höh. Mut jätettiin kotiin ypöttämään ihan yksin, kun ne lähti joidenkin kavereidensa pileisiin. Mutta onneksi ne on sen verran vanhoja, että ei ne koko yötä jaksaneet siellä riekkua. Ihan tulivat ihmisten aikaan takaisin kotiin.

Juhannuspäivänä käytiin vähän ajeleen Nallikarissa. Ja siellä sitä vasta olikin KYLMÄ, vain 7°C lämmintä. Ja vain yksi onneton juhannusjuhlijoiden teltta oli tuulen riepoteltavana... Joskus tuokin ranta on ollut täynnä juhlijoita.


Tässä me juhannuspojat palellaan. Toivottavasti kelit lämpenevät nopsaan.

Hyvää juhannusta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Elä huoli. Ee oo ollunna lämpimämpöö tiälläkkää. Vuatetta on nuo immeeset pakanna piälle niinku talavella.
  Eeköön tuo ilima vielä lämpene. Kesähä on vasta alussa :)
  Siästä viis kuhan sapuskapuol on pelanna. Vae mittee oot mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvää ruokaa on ollut. Nytkin sain kyytipoikana Korpelan "suussa sulavaa saunapalvia". Voi mahaton, että on hyvvää. Pyyäppä, että emäntäs ostaa sullekin joskus sitä. Oikeastaan se on mun ja emännän yhteistä ruokaa. Sekin nappaa siitä joskus iltasella suolukkaa suuhunsa. :)

   Poista
 2. Johan on Juhannusta pohjolassa pitänyt! Mutta onneksi kahtena J:nä (Juhannus ja Joulu) ei eväissä pihtailla vaan herkkuja riittää kaikille osapuolille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä preferoin enemmän joulua, niiku ruuan suhteen. Tämä juhannus menee enempi uusien perunoiden, porkkanoiden ja sipulin kera. Pikkuisen vain sitä Korpelan kinkkua oon saanut. Niinku puolikkaan tai neljäsosan siivua... Ei edes rillattu...

   Poista
 3. Tommonen ypöttäminen ei kyl kiva kohtalo, mut toisaalta sä sait olla sisällä lämpimässä, kih hih, ulkona oli meinaan hyytävää. Pysytään viltin mutkassa ja nukutaan nää sateet ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä oonki nukkunut sikeästi. Silloinkin kun ypötin. En edes rullanut olkkarin mattoa... Nyt senrään paistaa aurinko ja mittari näyttää melkein 15 astetta. Se on ihan hyvä lenkurailma.

   Poista
 4. Täällä näyttää tänään kirkkaammalta, vaikka aika viluiselta tuntuu edelleen. Helteitä ootellessa ;) Myöhästyneet synttärionnittelut 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Ja nyt täälläkin paistaa aurinko! Kyllä kait se kesä sieltä tulee :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!