keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

4-vuotias!


Mä täytän tänään 4 vuotta! Olo on ihan kuin kukkulan kuninkaalla. Mulla oli eilen mun synttäreiden etkot mun bostonikamujen kanssa Virpiniemen hiekkakuopilla. Voi että meillä oli hauskaa. Mäkin juoksin edestakaisin kukkuloiden rinteitä ylös ja alas. Eikös ne urheilijatkin reenaile tuollaisessa upottavassa hiekkamaastossa?


Näyttää vähän Saharan autiomaalta. Meitä oli paikalla kahdeksan bossua. Kaikkia ei tietenkään saanut kerralla muuta kuin ryhmäkuvaan. 


Eli vasemmalta Wilma, Oiva, Luna, Elmo, Otto, Hertta, mä ja Helmi. Kuvassa mua pitää kiinni ihanainen Josefina-tyttö!


Tuolla Virpiniemen hiekkakuopilla oli tosi hyvä rymistellä. Se on entistä merenpohjaa ja siksi hiekkaa on niin paljon. Tuolla takana on kalastajien verkkojen kuivausalue. Sinne me ei saatu mennä.


Ja tänään aamulla mulle tuli postin mukana ylläripylläri! Lahja Kaisulta. Paketista paljastui mukava puruluu, jonka mä kätkin heti mun parhaaseen kätköpaikkaan, eli oman kopan vilttien alle. Sieltä se pilkottaa! Kiitos Kaisulle!
18 kommenttia:

 1. Hyvää Syntymäpäivää komistus! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Mikäs täällä on auringossa kelliä ja lisälahjoja odotellessa!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea mainiolle Elvikselle! Oli mukava tavata livenä. T:Josefina + muut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Josefina! Susta tulee vielä mainio kennel-tyttö. Nähdään taas joskus!

   Poista
 4. Paljo onnee kamu! Mahtavat etkot on ollunna sulla. Kylläpä on hyvä ollu vilistellä tuola. Minen oes kyllä piässy mihinkää tuommosessa hiekassa ku on sevverta lyhyvet nuo jalat :)
  Mitenkä on synttärpäevä männy? Kaet on palavelusväki muistanna olla höölinä ja passanna sinuva kakuilla ja lahjoella!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkällä lenkuralla käytiin. Emäntähän tuo lähtee nyt johonkin Lontooseen. Pikkusen odotan sieltä Harrotsilta uutta ruokailualustaa...

   Poista
 5. Hirmeesti ja isosti onnee sulle, Elvis! Neljä ei oo paljo, mut oikeen hyvä ja käypänen ikä kuitenkii. Hiano hiakkakuoppa ja noin paljo kameleita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiekkakuopalla oli hyvä vilistää ja muiden kaivaa isoja kuoppia. Minä en jostoin syystä osaa kuoppaa kaivaa. Mutta muut kaivovat senkin edestä niin että hiekka vain pölisi.

   Poista
 6. Onnea onnea onnea vaan, kakkua ja paljon makkaraa!
  Tervetuloa meidän nelivuotiaiden joukkoon, ollaan vissiin ne kuuluisat "suuret ikäluokat"
  T: Wuppe 4v

  VastaaPoista
 7. Onnea näin tätäkin kautta! :)

  Ei ole lisäaineetonta, rullattua ja kuivattua naudannahdaa voittanutta, kertoi jälleen koirakokenut kontaktini, joten syntsälahja oli helppo valita.
  Toivottavasti jatkoillakin äijäporukalla pileet vain paranee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten olen jo kertonut, kuoppaa en osaa kaivaa, mutta omaan koppaan osaan kaivaa piilotuspaikan, jonka sitte nenälläni peittelen tosi hyvin. Sinne vien kaikki suurimmat ja rakkaimmat aarteni. Ja ne ovat vain minun. Yksin minun!

   Poista
 8. Hyvää synttäriä vähän myöhässä Elvis!
  Vitsit kun on ollut paljon ihania bossukoita kerralla samassapaikassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!

   Bossukoita saatiin kasaan taas yllättävän iso määrä, eikä tässä ollut vielä kaikki lähiseudun bossut. Meitä olkaa olla jo melkoinen joukko täällä Oulun seudulla!

   Poista
 9. No kylläpäs teil on ollu kivat etkot! Saaksää ihan tolleen vapaana kirmata?! Oon kyllä kade, mä en saa, kun kuulemma karkaan... Toi ylin kuva on hiano, oot niinku kukkulan kuningas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en yleensä karkaile. Mä saan olla kaikkialla, missä se nyt emännän mielestä on turvallista, juoksennella vapaana. Mä pidän silämällä mun emäntää, ettei se vaan karkaa...

   Poista
 10. Missä päin oulussa vois törmäillä bostoneihin? Meillä on englannin tuliaisena nyt reilu 3kk narttu boston ja tuntuu ettei lajitovereita missään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Oulussa on kyllä parikymmentä bostonia. Facebook-sivuilla on ihan oma ryhmänsä, Oulun seudun bostonit. Aika harvoin kyllä kaduilla bostoneihin törmää. Mekin asutan melkein "cityssä", ja harvoin tulee lajitovereita vastaan. Jos haluat tavata, ole yhteydessä tämän blogin kautta, mielellään tavataan!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!