tiistai 22. huhtikuuta 2014

Fanipostia!

Mä sain tänään vanipostia mun plokin ahkeralta seuraajalta Kaisulta. Kaisulla itsellään on kaksi karvatonta kissaa. Ehkäpä siksi tuo paketti tuoksui heti mielenkiintoiselle.Ja pakestista paljastui kaksi BecoThingsin lelkkua. Ne on 100% luonnontuotteita ja valmisetettu riisinkuorikumista.


Kaikkihan lähti siitä, kun mä valitin, että vielä ei oo löytynyt bostonin kestävää lelkkua. Eli mä vähän niinku testailen näitä lelkkuja, jos ne kestäis mun käsittelyssä. 


Ainakin mun leikki lähti vauhdikkaasti käyntiin ja tarkkoja kuvia ei sitte mun riehunnasta saatu. Mä tutustelen näihin lelkkuihin pari päivää ja kerron sitten lisää.

Kiitos Kaisulle!

7 kommenttia:

 1. Jihaa, nyt testipileet pystyyn, Elvis. Kato ku me ei kyl uskota, että noikaan lelkut mäyräkoiran puruvoimaa kestää. Rouskis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon rinkulan kanssa on mukava vetokisailla. Ja se lentää vähä niinku rispii. Se me viedään mökille, niin se saa levätä aina välillä. Ilmineeraan sitten, jos ne menee rikki.

   Poista
 2. Oho! Kylläpäs Kusti poskas lujaa postin perille! Noh, pysyivätpähän Felis Domesticus-varvasaromit tuoreina. Jäämme jännittämään lelkkujen purukestävyyttä. Ainakin niiden kuvittelisi olevan vatsaystävällisempiä kuin muovimuovin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä kerran lelkuista! Vielä ovat pysyneet ehjinä. Rinkula on nyt enempi mun suosikki.

   Ja mä siis todellakaan oo koskaan nähnyt kissaa ihan läheltä, mitä silloin kerran sitä Nobelia. Vai Paavoko se oli...

   Poista
 3. Vai fanipostia! Se toinenkin Elvis (Presley) sai fanipostia... Nimi on enne.
  Oot varmaan imarreltu, kun jopa kissat naukuvat perääsi. :)

  VastaaPoista
 4. Hah enpä ole näemmä ainoa sfinxien omistaja joka on ihastunut myös bossuihin. Kyllä meillekin pitäis ehdottomasti yksi bossukka saada...mitähän kyseltävää keksisinkään, nyt kun olis mahis siihen täällä sun plokissa :)

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!