keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Etsinnässä

Etsinnässä on edelleenkin bostonin kestävä lelu. Silloin kun mä aloitin plokkauksen, mä esittelin muutamia mun lelkkuja.Nyt kroko on kuollut ja Kung Wubballa ei oo enää lonkeroita. Jalkaolionkin yksi jalka on kadonnut. Mutta eniten emäntää ihmetytti se, että mä sain narupallostakin suoran...


Sille kävi näin. Se vain oikeni...

11 kommenttia:

 1. Huonoja solmuja noissa nykypäivän narupalloissa, kun noin katseen voimasta luikertelevat auki!
  Rispii ei varmaan vielä ole kuitenkaan hajonnut? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää narupallo kuului siis mun vanhimpiin lelkkuihin, mutta nyt sekin on sitten selätetty. Rispii on mökillä ja ens viikonloppuna mä pääsen heitteleen sitä!

   Poista
 2. Säähän se oikee taikuri olet, ko pallosta tosta noin vaan narun saat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hih se olikin melkoinen taikatempu. Sen harjoittelemiseen kului melkein neljä vuotta!

   Poista
 3. Kato poikaa, ku oot yhtä kova tuunailija ku mekin. Hianoo! Heikkoo tekoo on nykyset lelkut, ei oo vastusta näin älykkäille koirille. Joo ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se en varmaan joku kauppiaitten salajuoni, että saatais koirien lelkkumarkkinat pysymään vireinä. Että tehdään heikkoja lelkkuja.

   Poista
 4. Etsinkö sunnuntaina lemmikimessuilta Bossukan kestävää lelkkua? Lelkkumyyjiä Kanasta lähtien ainakin piisaa.. ;)

  VastaaPoista
 5. Aika moneen lähtöön lelkkuja oli! Osassa saumat irvisti jo tiskillä, mutta joukosta taisi löytyä helmikin! Tästä kerron lisää Elvis sun emännälle ensiviikolla!

  VastaaPoista
 6. Ääh, tää fani kun eii oo naamassa, eikä muutekaan someile "paljoa", niin tää ei löydä Elvis sun mammalle suoraa kontaktia. Tuuppaakko emäntää, jos hän voisi paiskata fania yhteystiedolla osoitteeseen kaisu_piste_nevalainen ( ät ) gmail_piste_com, niin saisin annettua kaupallisia tietoja The Helmi -lelkusta.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!