perjantai 16. elokuuta 2013

Siivousta

Miksi ihmeessä pitää siivota? Ja miksi ihmeessä siinä pitää käyttää semmoista apuvälinettä kuin imuri? Ja miksi ihmeessä parveke pitää siivota? Sehän on melkein kuin ulkona. Enää mä en hauku imuria, kun silloin mulle aletaan karjumaan. Sillon siis imuri huutaa ja emäntä huutaa. Mutta hiukan epäluuloinen mä oon. Etenkin kun imuroidaan mun yksityisaluetta eli parveketta...


Ei tässä passaa kovin lähelle tulla...

4 kommenttia:

 1. Löysin tän blogisi Ollin blogista ja täähän on ihan huippu! Lukaisin yhdeltä istumalta melkein kaikki jutut. Samaan aikaan Mauno-mäyris tunki väsymättömästi lelua näppäimistölle ja näytölle ja korvaan, se on kanssa kova tuhoamaan leluja eikä tykkää imurista. Me tullaan tänne vielä jatkossakin kurkkimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun viihdytte kanssamme. Tervetuloa seuraamaan Elviksen touhuja! Terkkuja Maunolle!

   Poista
 2. Voi video, Elvis, meilkin oli tommon surruutus-pärinä-siivouspäivä. Miks pitää olla siistii, siis liian siistii? On paljon kotosampaa kölliä ku ympärillä on lelkkuja ja ominaishajusia petejä ja kaikkee muutakin tärkeetä. Nipotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, petivaatteiden pesu on kaikista turhinta. Varsinkin jos niihin käytetään jotain hajuhuuhteluainetta. Menee kauan, ennen kuin ne tuoksuu kotoisalle.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!