keskiviikko 21. elokuuta 2013

Geokoira

Mun emännällä oli tänään kuulemma tosi rasittava työpäivä. Niinpä me lähettiin iltasella rentoutumaan ja keokätkeilemään. Ja ilmakin oli mitä mukavin.


Tästä kivikasasta ja sen lähettyviltä me on etsitty sitä kätköä jo kolme kertaa. Eikä löydetty vieläkään, vaikka mäkin autoin emäntää nuuskimalla joka paikasta. Joko emännän (koordi)naatit on ihan pielessä tai sitte se on tajunnut vihjeet ihan väärin.

Tämä oli ovela, mutta löytyi helposti. Ne, jotka eivät asiaa harrasta niin heille selvennös: se on tuo kivi tuolla puun juuressa. Ai miten niin? No kun sen kääntää, löytyy tämä:

Se ei ole oikea kivi vaan tommoinen rasia, josta löytyy lokikirja. Nimi kirjaan ja matka jatkuu.

Tässä me pyörittiin kuin pupujussit, ennen kuin tuo sattui emännän ja mun keosilmään. Oli mukava reissu!

6 kommenttia:

 1. Tästä sain yhden positiivisen asian lisää esittää miehelle, miksi hankkia bostonin terrieri; sen kanssa voi geokätköilläkin !! ;)

  t bostoneihin hurahtanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on ihan kiva lisä koiraharrastukseen. Aina tulee lenkuroitua vain niitä samoja reittejä niin geokätkeilyn seurauksena lenkille tulee uusia haasteita. Me ollaan kyllä nyt koluttu ne kaikki 40 lähikätköä, joten pitää varmaan ajaa autolla vähän kauemmaksi ja lenkuroida siellä.

   Poista
 2. Hei määkin haluun keokätköillä! Toi kuulostaa hullun hauskalta! Mun mammaki innostu. Millai voi alkaa keokätköileen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukleta GEOCACHING. Sitte pitää rekisteröityä. Sen jälkeen aukeaakin kartta, josta saa salville vaikka koko maailman keokätköt. Pitää olla GPS-laite tai hyvä kännykkä, joka näyttää koordinaatit. Jokaisesta kätköstä on joku vihje ja kuvaus. Ne pitää osata ratkoa. Sitte kun kätkön löytää, pitää kuitata puukstaavit lokikirjaan. Sitte lopuksi löydöt pitää kuitata myös nettiin. Siihen tulee kuulemma himo, aina vaan pitää etsiä ja etsiä. Mun emäntä on joskus autossakin kännykän geocaching sivu auki ja se seuraa, missä on kätköjä. Ja sitte pitää pysähtyä...

   Poista
 3. Ihanaa, että teillä riittää virtaa keokätköilläkin arjen alettua! :)

  Pitäisihän kätköjen laittajien tajuta laittaa myös haisukoordinaatit, niin saisivat etsijöiden apujoukotkin haastetta haeskeluun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä haistan monia kätköjä, tuokin "kivi" haisi tosi mielenkiintoiselle. Ja aina mä oon mukana, kun lokivihkoa täyteään. Mutta haisukoordinaatit olis kyllä tosi hyvä idea, emännän työ helpottuis tosi kovasti. Se kun on joskus vähän hidasjärkinen...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!