maanantai 26. elokuuta 2013

Gaumee ylläri

Tänään, kun kävelin emännän kanssa tutussa puistikossa, mun emäntä säikähti ihan tosissaan. Meillä poikakoirillahan on tapana haistella ja nuuskutella tosi ahkeraan. Ja välillä mun emäntä antaa mun lukea posteja ihan rauhassa. Tänään sitte siinä postien luvun ohessa se huomasi, että mä nuolen jotain. Se oli sentin paksuinen makkarasiivu, luultavasti hookoo plöötä. En kerennyt puraista sitä yhtään. Emäntä veti mut vauhdilla syrjään ja alkoi tutkimaan sitä siivua. Sitte se pisti sen syvälle roskakoriin. Se selitti mulle, että on semmoisiakin ihmisiä, jotka vihaa koiria ja yrittää myrkyttää niitä vaikka rotanmyrkyllä. Tai sitte ne pistelee partakoneenteriä ja murskattua lasia makkarasiivuihin. Huh huh. Nyt mä oon kuulemma koko illan tarkkailussa... 

Mutta ainaskin sen lenkin, joka kesti kaksi tuntia, jaksoin ihan hyvin. Me käytiin katsomassa jotain ruusu-taideteosta. Elikkäs tuolla yhdellä kadunpätkällä on yli 30 000 ruusupuskaa, yhteensä yli 100 000 ruusun kukkaa. Mä en kyllä niistä välittänyt, emäntähän tuo meni ihan sekaisin.
8 kommenttia:

 1. Kui voi olla ihmiset niin sekasin päästään, että syättäävät luantokappaleille myrkkyä! Eiks ne tajuu mikä murhe siitä seuraa? Haloo!

  Onneks äippäs oli valppaana. Noista ruusuista olis meijänkin äippä seonnu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäksi ihmetyttää se vaiva, mitä ne viittii nähdä... Mutta ruusut olivat emännän mielestä tosi ihania, tuoksuivatkin. Sunnuntaina voi hakea puskan kotiin. Emäntä aikoo olla jonossa... Jospa se mökillä kasvaisi...

   Poista
 2. Luulin, että noita myrkkymakkaroita olisi löytynyt vain pääkaupunkiseudulta, missä massojen sulatusuunina mukaan mahtuu jos jonkinlaista taatelintallaajaa.. Mutta että teilläkinpäin! *huokaus*

  Ruusut on ihania! Vaan tarkoitettiinkohan ruusupuskalla leikkokukkia vaiko ihan juurakon kanssa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä myrkyttäjiä on täällä Pohjolassakin säännöllisesti. Valitettavasti. Paikallinen sanomalehtikin on niistä varoittanut.

   Ruusupuska on ihan juurakon kanssa. Huiskula lopettaa ruusun juurakkojen kasvattamisen ja on lahjoittanut kaupungin ja taiteilijan käyttöön tarkalleen 34 000 ruusupuskaa, 10 rekka-autollista. Niissä puskissa olevien kukkien määrä on sitten arvioitu 100 000.

   Poista
 3. Me ei olla vielä käyty ruusupuskia kattomassa, eikä varmaan mennäkään. Äippä pelkää, että lorottelen ruusuihin omat reviirimerkkini. Niin tekisinkin, käh käh.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taisi yhteen puskaan tulla pikkuinen merkki... Khih hih

   Poista
 4. Hei Elvis! Me ollan kaksi Amstaffia, Bruno 12- vuotta ja Sahara 4- vee. Kiitos , tuosta kirjoituksesta, mitä emäntäs oli laittanut. By the way, me ei enää päästä koirapuistoihin juoksemaan vapaina. Ennen me päästiin,mutta enää ei. Ihan samasta syystä koirapuistoihinkaan ei ole enää asiaa, saati sitten paikkoihin, jossa mahdollisesti on laitettu kaikenlaisia myrkkyjä tai lasinpalasia sekoitettuna ruokiin meille koirille. Ihmisistä on tullut ihan sairaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en pääse enää koirapuistoon, enkä oo päässyt enää pitkään aikaan. Mutta siihen on emännän mukaan syynä se, että mä pistän mun nenäni kiinni narttujen pers... eiku takapuoleen ja en irroita sitä siitä, ennekuin joku suuttuu...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!