sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Portaat

Me tehtiin nyt sinne mökille se uusi porras. Pääskynpojat eivät olleet enää päivisin pesässään, mutta yöksi ne tuli sinne nukkumaan. Ja vanhemmat kantoi niille vieläkin ruokaa.

Aluksi mä vähän arastelin sitä uutta porrasta ja vedin hirmuloikalla aina portaan ja rappurallin yli. Mutta isäntäväellä oli mulle yllätys. Uus pehmeämpi ja kevyempi rispii! Mä olin siitä niin innoissani, että ihan vahingossa astuin portaalle, kun toin sitä rispiitä emännän heitettäväksi.


Siellä Ylivieskassa meni ihan hyvin. Mä sain pykälää paremmen tuloksen kuin Oulussa eli ERI 1, erinomainen, ykkönen. Mutta en sertiä. Tuomaritäti sanoi, että mun silmät on vähän liian vaaleat ja nenän reiät liian pienet! Voi höh! Mutta emäntä oli riemuissaan tuomarin kommentista "koira esitettiin erittäin hyvin". Mulla ei oo yhtään kuvaa sieltä näytelmästä, kun me huomattiin semmoinen juttu, että isäntä lähtee hyvissä ajoin piiloon, niin mä keskityn yksinomaan emäntään, enkä haikaile isännän perään.

Ja siellä mökillä me pistettiin tämmöinen suoja sen hienon portaan päälle. Tässä on kahden yön aikana tullut tuotos...

4 kommenttia:

 1. Hah hah haa, miten voi jonkun nenäaukot olla muka liian piänet? Sulla on todella sopiva nenä, joo.

  Hilpeitä rispiileikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomarin ajatus liittyi varmaan siihen, kun meidän rodulla on joillakin nenäonkelmia... liian lytty jne. Teillä on muhkeat nenut!

   Poista
 2. Onnea nousujohtoisesta näyttelyputkesta! :D Ihan hyvältähän nuo töpselireiät keskimmäisessäkin kuvassa näyttää! Isompiin reikiinhän sataisi sisään syyssäällä.

  Noiden sertien saaminen on kuulemma aika hankalaa koiruuspuolella. Kaikki kehut kannattaa siis ottaa kotiinpäin rinta rottingilla!

  Rispii rules! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sertin saaminen on vaikeaa. Mulla on yksi. Me käydään vielä syksyllä yhdessä näytelmässä ja emäntä sanoi, että se ratkaisee mun uran suunnan.

   Riispii on ihan mahti juttu. Valitettavasti emännän kamera on sen verran heikko, että se ei ole onnistunut saamaan yhtään julkaisukelpoista kuvaa mun mahtavista kiinniotoista.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!