tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paarissa

Mä pääsin tänään paariin! Isäntäväen lomat lähenee loppuaan ja ne päätti käydä syömässä ulkona. Ja mä pääsin mukaan. Se oli semmoinen ulkoilma-paari, emäntä kutsui sitä joksikin mättöpaikaksi. Mutta se oli oikein hyvä paari, siellä oli koirille oma vesipiste.

Isäntä otti semmoisen lihalautasen ja sehän sopi mulle oikein hyvin. Siinä oli mm. kanankoipi, jonka isäntä tipautti tietenkin maahan. No, mä sain sitten syödä ne loput lihat siitä koivesta. Sitte mä sain maistaa hirvipullaa, poromakkaraa ja possua. Toivottavasti mä pääsen taas kohta paariin. Paremmat sapuskat siellä on ku kotona!

Ja käyttäytyäkin mä osasin. Ruokailun jälkeen otin ihan rennosti, kun isäntäväki rupatteli omiaan.

4 kommenttia:

 1. Me missään parissa olla päästy ikuna käymään! Ootpa saanukin herkkuja ja varmaan pääset toistekin ku oot noin lunkisti käyttäytynny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pääsen vain semmoisiin paareihin, mihin koirilla on lupa tulla. Täällä on yksi koirakahvilakin, mutta siellä mä en oo käynyt. Pyytäkää tekin, että pääsette paariin, ainakin ulkoilma-paariin!

   Poista
 2. Varrokaa vaan, ettei paariKÄRPÄNEN pääse puremaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun emäntä yrittää olla jollain tietillä, joten valitettavasti paariKÄRPÄSEN puremasta ei tälle kesälle ole pelkoa. Mutta jos kerran vielä pääsis paariin, oishan se mahtavaa!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!