sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Erinomainen, .... kakkonen

Kylläpä oli rankka viikonloppu. Kaksi näytelmää. Mä sain kummastakin näytelmästä saman arvosanan, erinomainen 2. Elikkäs yks ruåttalainen voitti mut kumpanakin päivänä. No, olihan se komea... täytyy myöntää.

Eka päivän oli tuomari vaihtunut ja meidän ryhmä oli viimeisenä. Se tuomari oli semmoinen vanha mummeli, joka oli jo varmaan aika väsynyt. Se tuskin jaksoi katsoa meitä. Munkaan ei tarvinnut juosta kuin kerran kehän ympäri.

Tässä mä seison kopeloitavana. Näiden kuvien laatu voi olla sitten mitä tahansa, kun isäntä on ne ottanut. Se tuskin edes tietää, mitenpäin kameraa pidetään kädessä. Jos nyt meidän kuvat on koskaan mitään korkeatasoisia ollutkaan.

Sunnuntaina oli sitten ihan eri meininki kehässä. Mäkin sain ravata suuntaan jos toiseen. Ja sitte tuomari kirjoitti ainoan nekatiivisen asian minusta "lyhyt etutassujen askel". No, miten siinä mitään laukka-askelia otat, kun toinen pitää tiukasti hihnasta kiinni.

Tämä oli siis vasta mun toka ja kolmas näytelmä. Mun isäntäväki hämmästyi, kun ne saapui kilpakentälle. Siellä oli ainaskin tuhat telttaa/katosta. Ja meillä oli vaan ne retkijakkarat. Mutta hyvin niilläkin pärjäsi. 

Mä käyttäydyin kuulemma tosi nätisti koko ajan. Ja tässä meidän vaatimatonta kisavarustusta. Pyyhe ja retkijakkarat...

4 kommenttia:

 1. Wau, suamalaisista paras oli siis Mr. Elvis!!!
  ONNEKSI OLKOON!

  Ja viis niistä muiden näyttelylavasteista. Ei ne koiraa paranna jos ei pahennakaan!

  VastaaPoista
 2. Upeesti sulla, Elvis, meni näytelmät. The King.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ens viikonloppuna Ylivieska. Oulussa ei muuten satanut ku ihan pikkuisen. Mutta oli aika viileää.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!