sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Huolia, huolia...

Hei taas kamut! Me tultiin vaan ilmoittamaan, että elossa ollaan. Mutta muutoin ei mene kovin kovin hyvin. Meidän isäntä on hirveän sairas. Nytkin sen on sairaalassa. Me toivotaan parasta ja pelätään pahinta... Emännän kanssa tehdään päivittäisiä lenkuroita ja käydään joskus mökillä. Niin ja geokätköilemässä 😀. Siitä saa virtaa niin me kuin emäntäkin.


Pilpajärven virtuaalilla.Mökillä. Kirjoitellaan taas kunhan jaksetaan.

5 kommenttia:

 1. Voe kuomat...ompa teellä nyt huonoja uutisija ja isoja huolia :( Koettoohan työ kuitennii jaksoo emäntee piristee jotennii että se jaksaa sielä. Isännälle myö toevottaan paranemista ja jaksamista! Saerastaminen on raskasta, niin itelleen potilaalle ku perheellehhii. Viepi kaekilta voemija. Vuan kovasti toevottaan että parempaan päen kiäntysj tilanne sielä. Myö uatellaan teetä tiälä jokapäevä!

  VastaaPoista
 2. Voi onpa ikäviä uutisia. :( Toivotaan isännälle paranemista ja teille emännän kanssa voimia, että jaksatte olla isännän tukena. Ja pitäkää te erityisesti emännästä huolta, kun olette hänen seurassaan päivittäin.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista isännälle ja lenkit ja kätköilyt piristää kotijoukkoja jos vaan jaksaa lähteä.

  VastaaPoista
 4. Voivoivoi, me toivotaan koko sydämestä, että teijän iskä paranaa pian ja heti. Joo.

  VastaaPoista
 5. Hirveän sairas ei kuulosta hyvältä. Voimia äiteelle jaksaa! Onneksi tarvittaessa OYS on lähellä ja koirapojat auttaa arjessa.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!