torstai 2. elokuuta 2018

Kahden kerroksen väkeä

Hugo ja Vito: Kyllä on ollut pitkä kuuma kesä. Me ei olla jaksettu tehdä oikein mitään. Mitä nyt mökillä ollaan käyty juoksemassa ja emäntä on kastellut sen istutuksia. On ollut niin kuuma, että emäntää on ahdistanut olla mökillä, kun siellä kaiken lisäksi on hevosen kokoisia paarmoja. Ei voi olla ulkona, ei voi olla sisällä ja ei voi lämmittää saunaa, koska silloin mökin lämpötila nousee aivan liian korkeaksi.

Ja kaiken kukkuraksi emäntä löysi nurmikolta tämän:


Ainakin 30 cm pitkä kyyn vaihtonahka. Ei koskaan, ei koskaan mökillä ole tavattu käärmeitä ja sitten nyt... Toivottavasti oli yksinäinen ohikulkija ja kuuman kesän aikaan saama tapaus. Emännän sydän kyllä tykyttää nytkin kauhusta.

Vito: Ja kun ollu kuuma, niin jopa lattia on tuntunut mukavalta paikalta nukkua. Mulla on kaksi suosikkipaikkaa: sohvan alus ja isäntäparin sängyn alus. Oon kuulemma hyvä siivoamaan pölyjä.


Yritin mä kyllä nukkua parvekkeellakin, mutta tuommoinen +34°C parvekkeella on kyllä bostonillekin liikaa...


Hugo ja Vito: Sitte meillä kävi kylässä tuommoinen vaahtosammuttimen kokoinen kaveri. Sepä oli tosi reipas, eikä pelännyt meitä yhtään, vaikka aluksi me tietenkin vähän hösellettiin. 


Me keksittiin heti yhteinen puuha: lehtien kiskominen luettujen lehtien korista ja niiden repiminen. Voi että meillä oli hauskaa!

8 kommenttia:

 1. Kiva, että tuollainen pikku vieras on käynyt piristämässä teitä! Muuten on vähän sama tarina täällä, että mitään ei tapahdu eikä tehdä, kun kaikkeen on liian kuuma. Ja toivotaan, että nahanluoja on jättänyt nahkansa ja häipynyt muille maille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää ämpäriä lähellä. Pistää käärme siihen, jos vielä tulee vastaan ja kuskata se kauas....

   Poista
 2. Taetaa olla sama vaeva meellä kaekilla; liijjan kuuma kesä. Lämmin on hyvä vuan vähempihhii piisoes. Toevottavasti tuo nahajjättäjä ee oo jiännä asustelemmaan sinne teejjän mökkimaelle! Ensmänen tuommonen ilimielävä olj meejjännii huushollin lähellä tiellä muanna ilimielävänä tässä kuukaas sitte. Kyllä on kiärmekarkottimet nyt asemissa.
  Jopa on pikkunen ja mukavannäkönen kaverj käännä teellä :) Ja mukava ku on het yhteenen harrastussii löötynnä.
  Viikolloppuna viilenöö, koetettaan kuomat kestee siiheasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisin kuin me, tuo pikkuinen osasi siivota sitten jälkensä, me ei...

   Poista
 3. Kivan leikin keksitte pikkumiehen kanssa :)
  Hui vai käärmeennahka, no kuivuudesta ja lämmöstä johtuen ne liikkuu varmaan tällä hetkellä ihan uusissakin paikoissa, kohta helteet hellittää ja käärmeet menee taas omille sijoilleen.
  Kivaa viikonloppua ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumiehet on ihan mukavia! Ja ne kuulemma tottelee paremmin kuin me...

   Poista
 4. Iiik! Meijän äippä kirahti ku ruastunnu sarana, ku näki ton kärmeksen nahan, kuamat. Ei oo kyl kiva ajatus, että toi suikero luuraa teijän pihapiirissä, mut noin muuten mahtisupee löytö toi nahka, harvinainen.
  Lehtien kans pelmaaminen onkin kivaa ja toi vaahtosammutinkin näyttää oikeen reippaalta leikkikamulta. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo käärmeet mukavia. Emäntä aikoo viedä nahan koululle, saa sitten tytöt kirkua... Me odotellaan tuosta vaahtosammuttimesta oikein mukavaa lenkkeily, rapsutus ym. seuraa :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!