torstai 12. heinäkuuta 2018

Treffit Neron kanssa

Hugo ja Vito: Tänään me oltiin treffeillä meidän plokikamu Neron kanssa. Mehän tavattiin jo talvellakin, mutta silloin oli oululaisittain kamalan kylymä talavi ilima. Ja nyt oli melkein liian lämmin. Mutta onneksi joen rannalla tuuli mukavasti.


Me siis käppäiltiin Elban saarelle Oulujoen suistoon. Yritettiin etsiä paikka, jossa saisi vähän kahlata. Nero kahlasi, me ei. Ja me ollaan kaikki vähän semmoisia ujoja poikia. Puuhailtiin jokainen omiamme. Tarvitaan vissiin vähän pidempi tutustumisaika. Mutta hyvin meillä meni!


Nero kato, makee blondi!


Vihellettäis jos osattais. Ai niin, mehän ollaan konsulentteja. Mutta saa kait sitä tyttökoiria silti katsella.

Vito: Psst. Mä kerron Nero sulle yhden jutun. Me ei olla meren rannalla, niin kuin yksi tästä porukasta luuli... Tämä on vielä joen rantaa 😀.


Mutta mukava oli taas tavata! Ja hyvää matka sinne Rovaniemelle. Toivottavasti kestät näitä pohjoisen helteitä!

12 kommenttia:

 1. Oli niin kiva nähdä ja olette hyviä kaupunkioppaita ! Joo se blondi oli tosi söpö, tais pikkasen säikähtää meidän tuijotteluja kun meni sitten emäntänsä syliin.
  Ei oo eka kerta kun mammalle menee joet ja meret sekaisin.
  t. Nero ja poppoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Oli taas kiva tavata. Sä oot rohkea poika, kun uskalsit heti mennä kahlaamaan. Vitokin "kahlasi" mökillä. Se tippui kiveltä veteen, kih.

   Poista
 2. Ompa mukava homma ku ootta tuas piässy tappoomaan :) Nero vaekuttaa mukavalta ja raahalliselta tyypiltä. Sen kansa on hyvä sielä tyttöjä katella ku ee turhoo höntyile :) Ja kyllä sitä konsulttimiehettii voepi tyttöjä katella ja ihastella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nero on viisas ja fiksu koira. Se meissä on yhteistä, että meistä kukaan ei ala ensimmäisenä haukkumaan, kun näkee vieraita koiria. Mutta jos meille haukutaan, niin me kyllä tervehditään takaisin. Ja tyttöjä on mukava katsella!

   Poista
 3. Olette niin söpöjä, että tämän Neron touhuja seuraavan kissafanin piti tulla kurkistelemaan teitä lisää tänne teidän oman blogin puolelle! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kesä on pojilla ollut, kiitos Viton (ja Hugon) omistajille aivan ensiluokkaisesta "vanhemmudesta" ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vito on kyllä erittäin terhakka tapaus. En yhtään ihmettele, että teidän koira sai melkein sydänoireita. Täällä meilläkin oli koko ajan molemmilla niin kova vauhti päällä, että molemmat koirat piti sterilisoida vauhdin hillitsemiseksi ja etenkin merkkailun hillitsemiseksi.

   Kamalasti en koiranäyttelyistä välitä. Hugo on tiivis "paketti", olisi ehkä voinut jonkinlaiset arvosanat saadakin. Viton selkä on taas pyöreälinjainen, joka ei ole hyvä juttu näyttelykehässä. Joten siksikään sterilisaatio ei haittaa. Mutta mukavia kotikoiria molemmat ovat ja pitävät kotiväen liikkeessä! Viton pitäisi saada vain vähän lisää massaa, mutta bostonithan kasvat noin kaksi vuotiaiksi.

   Hyvää kesän jatkoa sinne!

   Poista
 5. Mukava tapaaminen teillä on näköjään taas ollut. :) Ja onhan teillä ujoudesta huolimatta ollut yhteistäkin tekemistä, jos olette bongailleet blondeja porukalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöiset plokikamu tapaamiset on aina mukavia! Tuo plondi oli semmoinen makee karvapallo...

   Poista
 6. Kyä teil oli taas mukavaa, ku näitte polokikamun. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain tämä netti tuo uusia mahdollisuuksia luoda uusia suhteita. Ja saada uusia kavereita!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!