lauantai 5. toukokuuta 2018

Nenän valkaisu

Hugo: Näin Wapun jälkeen on kuulemma hyvä valkaista nenä. Mulla se tapahtui pureksimalla tosi ahnaasti semmoista valkoista puruluuta. Samalla valkeni myös emännän divaanin kangas.  No, onneksi tuo valkeus ei ollut kovin tiukassa.


Meillähän oli ennen nukkumapaikkana emännän työhuoneen vuodesohva. Mutta emännän mielestä koko sohva oli susi. Kangas nyppyyntyi heti ja se suorastaan imi meidän karvoja. Varsinkin kun siinä hinkkasi selkää, niin se sohva oikein rätisi.


(Emäntä retusoi kuvaa, että pahimmat nypyt ei näy 🙂)

Vito: Joten nyt meillä on siellä nukkumapaikkana ihan oikea joustinpatjasänky! Päiväpeittoon ei tartu karvat ja se on helppo puistella ja pestä. Mutta... Sinne asettui lepäämään myös emännän lussahtanut Wappu-pallo. Musta se on aika pelottava...Ja kuulkaas, se on niin että jos sitä lounasta ei ala tulla heti, niin minä...minä hyppään tulolilta pois 🙂.


10 kommenttia:

 1. Vau kuomat! Teellä on oekee joostinsänky! :) Mitenkä ootta malttanna antoo vappupallon köllötellä raahassa?? Tuota oes jo mukavata vähä puistella. Vaekka onse kyllä aeka hieno.
  Toenennii vau vielä, oma paekka ruokapöövvässä! :) Nyt saes kyllä tiälä joku naesimmeenen kahtoo mallija. Mukavata pyhäpäevee ja uuvven viikon alakuva sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei se joustinsänky ihan meitä varten ole. Se on vieraspeti, mutta me köllötellään siinä aika usein.

   Ja kyllä Vito häädetään ruokapöydän tuolilta aina pois. Vito vaan tykkää katsella ikkunasta ulos ja joskus nukkuukin tuolilla. :)

   Poista
 2. Onneks valkonen väri irtos nenästä, Hugo, parempi mustanokkasena, joo. Hyviä nokosteluja ja lepposia unia uudes sängys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä sängyssä on hyvä nukkua ja tarkkailla emännän työn tekoa :)

   Poista
 3. Klassinen sohva-ongelma jälleen.. Vieläkös möksällä on se sininen vuodesohva? ;) Ja Vitostahan on tullut varsin vaativa nuori hra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei Kaisun pitkästä aikaa! Kyllä mökillä on vielä se sininen vuodesohva. Sen kangas on koiraystävällistä laatua.Viikonloppuna yritetään aloittaa mökkikausi, kun on luvattu niin hyvää ilmaakin. Sitten on jänskä nähdä, miten Vito pysyy tontilla.

   Poista
 4. Voi että, oikein joustinpatjalla pääsette loikoilemaan ja valkaisemaan kuonoa silloin kun tarpeen :)
  Kivaa kesänalkua sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti alkaa kesä. Ainakin huomenna mennään mökille ja emäntä siivoaa sen. Ja toivottavasti lämpö säilyy, perjantaina uudestaan! Samoin sinne mukavaa kesän alkua!

   Poista
 5. Teillä on ymmäretty oikein, että lemmikkikoiraa on vaalittava mitä miellyttävimmillä petipaikoilla! Kunnolla levännyt lemmikki on parasta seuraa. ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kunnolla levännyt lemmikki jaksaa taas riehua kunnolla! :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!