lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kamalan kylymä talavi ilima

Moro taas kaikille! On ollut pikkuisen plokihiljaisuutta. Kun mitään ei oo tapahtunut. Täällä on ollut toista kuukautta aivan kamalan kylymä talavi ilima. Vasta tännään päästiin kunnon lenkuralle. Luntakin on aivan mahottomasti.

Vito:


Arvaatteko, miksi meillä ei ole mattoja lattialla? Koska joku on pissannut ne ihan läikikkääksi. Arvaatteko kuka? Emäntä sanoo, että mulla on nyt tosi paha murrosikä. Ja se ole koskaan kuulemma hävennyt yhtä paljon kuin eilen. Kun se vei ne pissaläikkäiset matot pesulaan. Etenkin keittiön pöydän alla oleva matto oli ihan kamala. Pöydässä kun on nääs jalat ja niihin on erittäin hyvä merkata...

Hugo:


Niinpä meillä on tiistaina kummallakin kassileikkaus. Mulle sitä perustellaan sillä, että tyttökoirien kiima on tosi koettelemus uroskoiran eturauhaselle. No ei mun mielestä. Musta on tosi kiva vetää lujaa hihnassa ja nuolla kaikki tyttökoirien pissat... Tuo Vito nyt yrittää olla semmoinen päällepäsmäri ja merkkaa kaikki paikat muka SEN omiksi. Ja kylmä on ollut. Me ei haluttais millään lähteä esim. iltapissalle. Nehän jäätyy ne kassitkin siellä kylmässä.


Emäntä:

Vito on kyllä ihan eri maata kuin Elvis tai Hugo. Todellinen pieni pippuripakkaus! Jo nyt Vito yrittää ottaa johtajakoiran aseman perheessä. Niinpä päädyimme molempien koirien kastraatioon. Ihan niin kuin tuossa edellä mainitsin. Toivon sen vähentävän merkkailua ja rauhoittavan kotielämää. 


Koirat tulevat kuitenkin hyvin toimeen keskenään. Nukkuvatkin joskus vierekkäin. Mutta kun minä olen päikkäreillä, Vito tulee aina polvitaipeeseen ja Hugo mahan puolelle nukkumaan 😍.

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä kassileikkauksiin, eiköhän se elo sen jälkeen pikkasen tasaannu.
  Kivat päikkärit kun saa molemmille puolille lämpöpatterin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti koirat lämmittävät. En oikein viitsi päivävaatteilla mennä peiton alle ja torkkupeittoa ei ole, mutta koirien välissä tarkenee :)

   Poista
 2. Voi pojat... toivottavasti kassileikkaus auttaa ja saatte taas pitää puhtaat matot lattioilla!
  Tuollaiset yhteispäikkärit näyttää kivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me nukutaan muka sikeästi, mutta pienikin rapina ulko-ovella, esim. posti, niin me ollaan tosi terävinä eteisessä :)

   Poista
 3. No juu, oiva ratkasu toi kulkusten poisto, mitä niillä tekee, turhakkeilla, kuamat. Me voijaan todistaa, että merkkailu loppuu ja on kevyt kulkee, ku ei ahista tyttöjen tuakset ja silleen. Joo. Yritettään kestää viälä näitä pakkasia vähän aikaa, kevät jo kurkkii nurkalla. Tsemppiä pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän emäntä toivoo, että asiaan tulisi todellakin parannus. Ennen Vito (ja Hugo) merkkailivat vain, kun olivat yksin kotona. Nyt Vito merkkailee ihan pokkana ihan mihin vaan, esim minun työlaukun sivulle... Vaikka tein töitä ihan vieressä.

   Poista
 4. Onnee matkaan leekkuulle kuomat! Seon kyllä heleppo ja jootusa homma. Voen kokemuksesta sannoo. Ja uatelkoopa mitenkä hyvä ku ee sittä tarvihe niihen kulukusten paleltumistakkaa pelätä. Ja muutennii on semmonen sopivasti raahallinen olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota rauhaa meilläkin toivotaan. Ei sillä, että emäntää meidän eloisuutta haluaisi vähentää, mutta pissan määrää lattialla halutaan vähemmän. Johan siitä kärsii melkein talon rakenteetkin :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!