torstai 1. helmikuuta 2018

Treffeillä

Meillä oli tänään mahti päivä! Me päästiin treffeille meidän plokikamu Neron kanssa. Nero on matkalla kohti Rovaniemeä ja pit stoppi sattui sopivati tähän Ouluun.Paitsi mehän olitiin myöhästyä noilta treffeiltä emännän takia. Koska kamerahan piti ilman muuta ottaa mukaan, niin emäntä huomasi, että siitä oli akku loppunut. Oli kuulemma ihan vahingossa jättänyt kameran on-asentoon... (ei ollut ensimmäinen kerta). Onneksi oli vara-akku ladattuna. Emäntä aikoi samantien pistää akun lataukseen, mutta se ei löytänyt laturia mistään. Ei hyllyltä, ei kaapista, ei laatikosta... ja sitten pitikin kiirehtiä treffeille.Nero ei ollut yhtään semmoinen leuhka stadilaispoika, niinku ois voinut olettaa. Nero oli erittäin kiltti, lempeä ja pitkäpinnainen. Ai niin, Nero asuu Vantaalla, mutta kyllä se oululaisille on sitä tsadia... eiku stadia.

Harmi, kun sattui tähän mennessä yksi talven kylmimmistä päivistä. Mehän ollaan jotenkuten kylmyyteen totuttu, mutta Nero taisi olla vähän ihmeissään. Yhdessä käveltiin hienosti pikku lenkura ja vähän nuuskuteltiin toisiamme. Neroa kuulemma jänskätti niin paljon, että se ei edes hokannut pissata. Ei muuten mekään...


Mutta oli kiva tavata! Toivottavasti tavataan vaikka kesällä vähän lämpimimmissä tunnelmissa.

Se laturi? Se löytyi siitä pussukasta, missä on kaikki muutkin laturit...

8 kommenttia:

 1. Kiva oli tavata teidät Hugo ja Vito ! Olette tosi mukavia ja hurjan vikkeliä poikia, tällainen tsadilainen eikun stadilainen (melkein) saa olla tarkkana että pysyy matkassa :)
  Terkut mun emännältä ja isännältä teille kaikille ja nähdään kesällä, jookosta.
  t. Nero & porukat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nähdään kesällä! Me suunnitellaan mukava kävelylenkki.

   Poista
 2. Niin se vuan plokielämä tuopi uusia kaverija :) Ompa mukava ku ootta tavanna sielä ja hienosti on teellä tuo yhteenen lenkkihhii männy. Vuan mikäpä ettee oes ku ootta viksuja poekija kaekki. Onse suattanna olla Nerolle vähä yllätys se teejjän pakkanen. Vuan hyvät on vermeet teellä kaekilla ollunna ni ootta tarenna.
  Nyt ootellaam sittä teejjän kesärehvikuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä harmi, kun yksi kovimmista pakkaspäivistä sattui just tuohon. Tai ei se pakkanenkaan, vaan se kaiken läpitunkeva tuuli.

   Poista
 3. Hauskaa, että olette päässeet tapaamaan toisianne! Olette kyllä fiksuja poikia, kun olette nätisti kävelleet yhdessä pakkasesta viis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että tämä blogi-maailma tuo täällaisiakin uusia mahdollisuuksia!

   Poista
 4. Vautsi, ihan parhautta tommonen plokikamun tapaaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on parhautta! Nähdä omia plokikamuja livenä!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!