torstai 11. tammikuuta 2018

Talven turinoita

Hei taas kaikille!

Hugo ja Vito: Me oltiin joulun jälkeen kymmenen päivää putkassa. No, vitsi vitsi. Ei se ollut mikään putka, vaan koirahoitola vierashuone Kempeleessä. Koirahoitolan isäntä Simo tekee tosi ansiokasta työtä mm. löytökissojen kanssa. Tämä koirahoitola on niin arvostettu, että paikka sinne pitää varata varmaan puoli vuotta ennen tarvetta.

Vito: Mä oon nykyisin merkkaaja numero yksi. Kahdesti oon saanut osuman suoraan emännän nilkkuriin. Arvaa, tykkäskö se? No, ei... kassit lähtee... Muutenhan mä oon koira numero yksi söpöysjärjestyksessä. Jouluna opin nostamaan jalkaa 🙂. Mutta kuulemma merkkaan ihan liikaa, niinku sisätiloissa...


Hugo: Tuo Vito on ihan kiva kaveri. Ja onneksi kaikki tuhmuus menee sen piikkiin, kih, hih. 

Meillä on ollut semmoista pikkupakkasta, joten aina on puettu, kun mennään ulos. Se on tympeää, joten mä päätin, että en auta ku puetaan ja mennään ulos.


10 kommenttia:

 1. Nuoremmissa laumakavereissa on se hyvä puoli, että kaikki tuhmuudet menee niitten piikkiin! (Tosin vähän kurjaa, jos sattuu olemaan se nuorempi laumakaveri, jonka piikkiin kaikki aina menee...) Söpöysjärjestyksestä on helppo olla samaa mieltä. Olet Vito tosi söötti hauveli! :) Harmi, että täytyy pukea, mutta ehkä niin on kuitenkin mukavampi ulkoilla kuin tuollaisella silkkisellä turkilla, joka teillä on! Mukavaa talven jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei tässä talvessa silti oo pahempaa valittamista. Onneksi pakkasta ei ole ollut kymmentä astetta enempää. Joskus on ollut jopa -30°C... Hrr...

   Poista
 2. Olette molemmat tosi söpöjä, vaikea laittaa söpöysjärjestykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietysti, ollaanhan me molemmat söpöjä. Yleensä se vaan liitetään aina nuorempaan :)

   Poista
 3. Sammoo mieltä nuista vuatteista. Vaekka tarpeeseen ovattii ni kyllä ee huvita käpälätä hihhaan ite tällätä. Vuan sitä vartehhan meellä on nuo palavelijat :)
  Sillä söppöyvvellä suapi paljo anteeks vuan meekäläesen kokemuksen mukkaan siinäe tulloo joskus raja vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Kyllä tuota Vitoa myös komennetaan.

   Poista
 4. Voi sinua Vito! No, se taitaa olla teidän pienten poikien tapa ja varoituksen sana teidän emännälle. Meillä oli miniän kaniinimäyräkoira viettämässä joulua. Se on joutunut luovuttamaan kassinsa jo 3 kk:n ikäisenä merkkaamisen takia, mutta loppuiko merkkailu? Ei muuten loppunut. Nyt Waldo kulkee päivät herrainvyön kanssa ja nostaa jalkaa kaikissa sopivissa kohdissa.
  Kyllä tuo vaatetus on aika kurjaa hommaa, mutta eikös se kuitenkin kannata paremmin kuin palelu Hugo? Tosin meillähän Ekalla ei ollut kuin ohut karva, eikä aluskarvaa, mutta koskaan se ei palellut. Mitä kylmempi päivä, sen enemmän liikuttiin. Jospa sinunkin pitäisi kokeilla mennä ulos ilman vaatetta. :) No, totta puhuen, minä en ole mikään koirankasvattaja enkä tiedä milloin kaveri on syytä vaatettaa, joten käytä vain villapaitaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan semmoisia lämpöhakuisia koiria. Jos pysähdytään lenkillä, niin heti alkaa tärisyttämään. Oikein pakkasilla meillä on lahkeelliset puvut.

   Poista
 5. No joo, konsulenttejehan mekin ollaan, ihan helpottavaa, ku ei tarvii merkkailla, Vito.

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!