maanantai 25. joulukuuta 2017

Joulu

Hugo: Se on taas joulun aikaa. Meidän emäntä ei oo mikään joulu-ihminen, mutta kyllähän se aina jotain jouluksi tekee. Niinku joulusiivous (viime vuonna oli jouluimurointi). Tänä vuonna oli pakko viedä kaikki matot pesulaan, koska... Vito... no on kait siinä osansa mullakin. Ja joulun jälkeen musta tulee konsulentti, niin on porukat päättäneet. Ne ei kuulemma jaksa jatkuvasti siivota meidän kus... eiku pissoja. Vitosta tulee konsulentti sitte kesällä. Joten siivouksen aikana meillä ei ollut mitään muuta pehmeää pyllyn alle ku vaivainen kylppärin matto.


Vito: Sitte emäntä keksi muka jotain kamalan hassua. Anna meidän kaikki kestää... Voiko tästä valittaa eläinsuojelulautakunnalle? Joutua nyt naurunalaiseksi ihan vastoin omaa tahtoaan.Hugo ja Vito: Aatto tuli ja meillä oli kamalasti porukkaa. Mehän haukuttiin ja riehuttiin aluksi ihan mahottomasti. Onneksi porukan nuorin, Touko 6kk, ei pelännyt meitä yhtään. Me nuoltiin sen varpaat ja korvat.

Sitte painittiin ja vedettiin lahjaksi saatua possua ja sammakkoa. Ne on muuten harvinaisen kestävää laatua, ovat vielä ehjinä.Meidän emännällä on tuommoinen tonttuperhe. Niillä me ei saada leikkiä.


Hyvää loppujoulua ja uutta vuotta meidän kaikille kamuille!

10 kommenttia:

 1. No juu, konsulenttejä mekin ollaan ja juurikin ton pissimimerkkailun vuaks, kuamat. Elo tasaantuu ja merkkailuhalut poistuu, joten eipä siitä sitten sen enempää.
  Kiitos, ilosta menoo ja onnee teillekin! Joo.

  VastaaPoista
 2. Konsulttimiehiä tarvitaan :) Ja hyvästi pärjee tälläe tittelillä.
  Ompas teellä ollunna vaahikas ja ilonen joolu. Nuo "hatut" on hmm...hihi...oekeen hienoja. Pittää sitä joolun kunnijaks antoo immeesille sevverra periks jos kerta siitä tulloovat ilosiks.
  Oekeen mukavata loppujooluva sinnehhii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu meni tosiaan vauhdikkaasti. Nyt on pakkasta liki -17°C, ja sehän on meille aivan liikaa.

   Poista
 3. Onpa komeat bostoninporot siellä ! :) Hyvä meno ollut teillä Jouluna, mukavaa loppujoulua ja -vuotta sinnekin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen bostoniporo pääsi sitten tuhoamaan sarvensa... Liekö mielenosoitus.

   Poista
 4. Ihmissilmään teidän päähineet näyttää hassuilta, mutta me koirakollegat ymmärrämme ahdinkoanne! Hieno tonttuarmeija! Täällä meidänkin joulupaikassa kokeiltiin taas sohvatonttua ja ihme ja kumma, se sai ensimmäistä kertaa viettää joulua rauhassa sohvanselkänojalla. :)

  VastaaPoista
 5. Onpas teidän äipällä upea tonttuarmeija! Ja annatte sen ihan vain olla rauhassa hyllyllä? Eikö edes hiukan tekisi mieli käydä muutamassa nappaamassa leikkiin?
  Vai konsulentteja teistä tehdään? Meilläpäin niitä sanotaan mukapojiksi. Mutta kyllähän se niin on, ettei sinne sisälle voi jatkuvasti pissiä. Vaikka se miniän Waldo-mäykky, joka meillä oli jouluna, on leikattu jo pienenä, niin edelleen se vaan merkkailee. Siksi sillä pidetään vaippoja (sitä herrainvyötä) sisällä. Onneksi oli, sillä sohvatuolin juurelle se kävi jalkaansa nostamassa. Hih!

  VastaaPoista
 6. Hyvin teillä pojat maastoutuvat tuohon mattoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih hih, meidän autokin on valkoinen, jotta se mätsää meidän väreihin... hih hih

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!